Gratis Spelletjes

Top spellen

De 10 meest gespeelde spellen

De meest gespeelde spellen op het internet

De Beste Gratis Spelletjes op het internet die de meest gespeelde spellen naar de Top Gratis Spelletjes van het net te creëren. Dit is de ranking van de beste spelletjes op het internet, de spelletjes keer gespeeld. Onze website netwerk aanwezig is op de hele wereld en heeft duizenden bezoekers en deelnemers elke dag, zodat we onze top maken met echte data. Hier zijn de meest populaire inhoud en degenen die meer mensen hebben geïnstalleerd op hun computers, omdat onze inhoud is gratis en geschikt voor alle Windows-besturingssysteem computers, die in feite zijn de meest voorkomende. Deelnemen aan deze ranking met je spellen en je stemmen, zowel de rating en het delen van de spelletjes op de sociale netwerken.

De beste gratis spelletjes

Het meest gespeelde spel op het Internet is:

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Traditioneel patience SPELEN ►

(Solitaire)

228487 keer gespeeld !
3

Deze gratis online spel brengt de traditionele solitaire op uw computer. Een single-player game. Je hebt verschillende stapels kaarten met een open kaart gezien. Je moet de kaarten plaatsen in de top vier palen, die de kostuums in het dek zijn. Je hebt om te beginnen met een en omhoog te werken in oplopende volgorde met de nummers van de kaarten waarde, om te eindigen met de kaart van de koning. Het doel van het spel is om alle kaarten plaats van het spel in de palen van de top. Als u opraken van de kaarten op het scherm je wint het spel. En dat je plezier hebt je gewoon een beetje.

5 ballen in een lijn SPELEN ►

(Ballen)

471544 keer gespeeld !
6

In dit spel zijn er balletjes van verschillende kleuren, en je hebt om de ballen, zodat 5 of meer ballen van dezelfde kleur zijn aangesloten in de lijn, zodat de ballen zullen worden vernietigd. De lijnen kunnen horizontaal, verticaal of diagonaal. Na elke verhuizing, nieuwe ballen zal worden gevormd. verliest u het spel als het hele bord is gevuld met ballen.

Patiencespel SPELEN ►

(Solitaire)

71320 keer gespeeld !
3

Dit gratis online spel solitaire brengt leven terug naar uw computer. Tot die tijd dood te doden, neem een ​​solitaire spel en vermaakt worden. Je moet de kaarten te plaatsen in orde. Je hebt om te beginnen met de azen, dan twee, drie enzovoort. Zet alle nummers op volgorde en eindigt met de cijfers van het dek van kaarten. Een spel van het sorteren van de letters door de cijfers. De kaarten die je al veel en moet naar het verwijderen van kaarten om te gaan zien van de kaarten die je nodig hebt. Een solitaire kaartspel om alleen te spelen op de computer via het internet.

Ballen van kleuren SPELEN ►

(Kerstmis)

1227333 keer gespeeld !
5

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke beweging verdienen.

Halvemaanvormig patience SPELEN ►

(Solitaire)

21613 keer gespeeld !
5

In dit gratis online spel introduceren we een ander type patience. In het centrale deel van de raad van bestuur wordt het plaatsen van de suited kaarten in opgaande en neergaande in sommige anderen. Maar aan de randen kan stapelen de kaarten van dezelfde kleur in oplopende en in aflopende, om de kaarten die je nodig hebt voor het centrum van terpen te krijgen. Met deze eenvoudige patience u besteden een lange tijd onderhoudend, voor die momenten waarop je weet niet precies wat te doen.

Crash team racing SPELEN ►

(Race)

69697 keer gespeeld !
7

Een grote online Crash Bandicoot spel, met een flash-versie van de populaire Crash Team Racing, een PlayStation spel uit het jaar 1999. U kunt nu genieten van de gekke races met Crash Bandicoot en zijn vrienden. U hoeft alleen maar de pijltjestoetsen gebruiken om je skelter het beste wat je kunt rijden en de eerste plaats te bereiken, het winnen van je tegenstanders. Als u houdt van motor-en auto's, raden wij aan de website: Autoverhuur voor de beste auto's met lage prijzen.

Wiskundig lijnen SPELEN ►

(Wiskunde)

299325 keer gespeeld !
1

In dit spel zal er lijnen van ballen met nummers op hen. Je kunt schieten ballen voor het toevoegen van nieuwe ballen naar de lijn. Wanneer de kogels je schieten en de ballen ernaast op tot 10, deze ballen worden vernietigd. Je kunt ook vernietigen, een groep van dezelfde genummerde ballen met maar een bal. Wanneer je vernietigen alle ballen kunt je naar het volgende niveau. Als de ballen in het gat, dan verlies je het spel. Af en toe zal er munten die worden weergegeven op het scherm, je kunt schieten de munten om de kleuren van de ballen gesorteerd voor een tijdje, zal het een stuk eenvoudiger. Gebruik de muis om de richting van de schoten en klik om te schieten.

Tetris met kleurrijke ballen SPELEN ►

(Ballen)

308043 keer gespeeld !
4

Dit spel is een soort tetris, maar met kleurrijke ballen. Elke keer, 3 ballen zal verschijnen, en je kunt de ballen draaien of verplaatsen alvorens ze te laten vallen naar de groep stapel ze op. Bij 4 of meer ballen van dezelfde kleur zijn aangesloten, de ballen worden vernietigd. Wanneer de ballen onstabiel, zullen ze rollen omlaag, waardoor de positie van de ballen moeilijk te voorspellen en het spel is meer een uitdaging. Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om de vallende ballen, gebruik de pijl omhoog en omlaag te draaien, en druk op de spatiebalk te vervolgkeuzelijst de vallende ballen.

Suduko in diagonale SPELEN ►

(Sudoku)

71252 keer gespeeld !
4

Vul de vierkantjes met 1 tot 9 volgens de volgende regels: 1. De getallen in elke rij of kolom of diagonaal moet niet herhalen 2. De getallen in elke 3x3 groep (omgeven door dikke lijnen) mag niet herhalen.