Gratis Spelletjes

Top spellen

De 10 meest gespeelde spellen

De meest gespeelde spellen op het internet

De Beste Gratis Spelletjes op het internet die de meest gespeelde spellen naar de Top Gratis Spelletjes van het net te creëren. Dit is de ranking van de beste spelletjes op het internet, de spelletjes keer gespeeld. Onze website netwerk aanwezig is op de hele wereld en heeft duizenden bezoekers en deelnemers elke dag, zodat we onze top maken met echte data. Hier zijn de meest populaire inhoud en degenen die meer mensen hebben geïnstalleerd op hun computers, omdat onze inhoud is gratis en geschikt voor alle Windows-besturingssysteem computers, die in feite zijn de meest voorkomende. Deelnemen aan deze ranking met je spellen en je stemmen, zowel de rating en het delen van de spelletjes op de sociale netwerken.

De beste gratis spelletjes

Het meest gespeelde spel op het Internet is:

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Traditioneel patience SPELEN ►

(Solitaire)

295658 keer gespeeld !
3

Deze gratis online spel brengt de traditionele solitaire op uw computer. Een single-player game. Je hebt verschillende stapels kaarten met een open kaart gezien. Je moet de kaarten plaatsen in de top vier palen, die de kostuums in het dek zijn. Je hebt om te beginnen met een en omhoog te werken in oplopende volgorde met de nummers van de kaarten waarde, om te eindigen met de kaart van de koning. Het doel van het spel is om alle kaarten plaats van het spel in de palen van de top. Als u opraken van de kaarten op het scherm je wint het spel. En dat je plezier hebt je gewoon een beetje.

5 ballen in een lijn SPELEN ►

(Ballen)

513150 keer gespeeld !
6

In dit spel zijn er balletjes van verschillende kleuren, en je hebt om de ballen, zodat 5 of meer ballen van dezelfde kleur zijn aangesloten in de lijn, zodat de ballen zullen worden vernietigd. De lijnen kunnen horizontaal, verticaal of diagonaal. Na elke verhuizing, nieuwe ballen zal worden gevormd. verliest u het spel als het hele bord is gevuld met ballen.

Patiencespel SPELEN ►

(Solitaire)

85250 keer gespeeld !
3

Dit gratis online spel solitaire brengt leven terug naar uw computer. Tot die tijd dood te doden, neem een ​​solitaire spel en vermaakt worden. Je moet de kaarten te plaatsen in orde. Je hebt om te beginnen met de azen, dan twee, drie enzovoort. Zet alle nummers op volgorde en eindigt met de cijfers van het dek van kaarten. Een spel van het sorteren van de letters door de cijfers. De kaarten die je al veel en moet naar het verwijderen van kaarten om te gaan zien van de kaarten die je nodig hebt. Een solitaire kaartspel om alleen te spelen op de computer via het internet.

Ballen van kleuren SPELEN ►

(Kerstmis)

1238895 keer gespeeld !
5

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke beweging verdienen.

Halvemaanvormig patience SPELEN ►

(Solitaire)

30996 keer gespeeld !
5

In dit gratis online spel introduceren we een ander type patience. In het centrale deel van de raad van bestuur wordt het plaatsen van de suited kaarten in opgaande en neergaande in sommige anderen. Maar aan de randen kan stapelen de kaarten van dezelfde kleur in oplopende en in aflopende, om de kaarten die je nodig hebt voor het centrum van terpen te krijgen. Met deze eenvoudige patience u besteden een lange tijd onderhoudend, voor die momenten waarop je weet niet precies wat te doen.

Suduko in diagonale SPELEN ►

(Sudoku)

77694 keer gespeeld !
4

Vul de vierkantjes met 1 tot 9 volgens de volgende regels: 1. De getallen in elke rij of kolom of diagonaal moet niet herhalen 2. De getallen in elke 3x3 groep (omgeven door dikke lijnen) mag niet herhalen.

Vinden van de stad SPELEN ►

(Geografie)

122129 keer gespeeld !
6

Hoeveel weet jij over geografie wereld? In dit spel kun je bewijzen dat je vaardigheden op het gebied van geografie. Je zal een antwoord moeten geven op de proef om de niveaus. Je heeft bij het vinden van de stad die het spel vertelt je. Londen, Zagreb, of Kampala in Oeganda ... het spel zal je punten, afhankelijk van hoe dicht je kunt de stad in de kaart.

Crash team racing SPELEN ►

(Race)

75587 keer gespeeld !
7

Een grote online Crash Bandicoot spel, met een flash-versie van de populaire Crash Team Racing, een PlayStation spel uit het jaar 1999. U kunt nu genieten van de gekke races met Crash Bandicoot en zijn vrienden. U hoeft alleen maar de pijltjestoetsen gebruiken om je skelter het beste wat je kunt rijden en de eerste plaats te bereiken, het winnen van je tegenstanders. Als u houdt van motor-en auto's, raden wij aan de website: Autoverhuur voor de beste auto's met lage prijzen.

Verlicht de kerstboom SPELEN ►

(Kerstmis)

18778 keer gespeeld !
5

Een gratis online leuk spel intelligentie en vaardigheid waar je de stukken van kabel en connectoren voor de bollen draaien om het elektrische circuit te voltooien, zodat alle lampen branden in een keer. U kunt spelen wanneer je maar wilt om de hoogste score te halen, kunt u zich registreren op het einde van je spel.

Puzzel Tom en Jerry: kat versus muis SPELEN ►

(Tom en Jerry)

57617 keer gespeeld !
6

In dit spel moet je een puzzel van Tom en Jerry maken. Om dit te doen, klikt u op het stuk met de linker muisknop om het stuk te selecteren en beweeg de muis om het stuk te verplaatsen. De aanpassing zal automatisch als je een deel aanpassen aan een ander. Je moet ervoor alle stukjes passen bij elkaar om terug te gaan naar het hele plaatje te zien. De puzzel is een foto van de tekenfilmserie Tom en Jerry. Op de foto de kat Tom is ongeveer om de muis Jerry slaan met een schop. De muis ontsnapt in zijn muis gat in de muur van het huis.