Gratis Spelletjes

Beelden Van Een Stadswijk

Spel van de zoek de verschillen

Beelden van een stadswijk

Beelden Van Een Stadswijk Waardering: 4/10

Beelden van een stadswijk spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel, kunt u twee beelden van een gedeelte van de stad die er hetzelfde uitzien, maar beide hebben twintig verschillende, dus je moet ze vinden. Om het scherm te scrollen beweeg je muis en klik op de linkerknop om de verschillen te ontdekken. De waarheid is dat je moet uitkijken genoeg om alle verborgen details die verschillen tussen de twee foto's van de daken van de buitenwijken zijn te vinden. Veel plezier met je vrienden en geniet van een leuke tijd met deze eenvoudige maar verslavende video spel.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 12757 keer online. Ranking 1646 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 214 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 12757 keer
Beelden Van Een Stadswijk

Een spel van spot verschillen is een snelle en gemakkelijke manier om jezelf te vermaken voor een paar minuten en je hebt gratis of zijn saai. De dynamiek van deze spellen is zeer eenvoudig. Er zijn twee foto's die op elkaar lijken, maar ze worden getoond een aantal verschillen dat je moet vinden. Hier zijn 25 details die de verschillen tussen de twee foto's te verbergen. Zult u in staat om ze allemaal te vinden voordat de tijd om is? De daken die op de foto's verschijnen herinneren buitenwijken van de stad, de daken van een gewone wijk die kan worden gevonden in het centrum van steden.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Beelden Van Een Stadswijk voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Zoek de verschillen flash spel genaamd Beelden Van Een Stadswijk. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Beelden Van Een Stadswijk en het gerelateerd is aan Zoek de verschillen. Onze nieuwe spel Beelden Van Een Stadswijk is een van de beste Zoek de verschillen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Beelden Van Een Stadswijk dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Beelden Van Een Stadswijk
TERUG

Zoek de verschillen meest gespeelde spellen

Zoek de verschillen : Oude dwerg SPELEN ►

Zoek de verschillen : oude dwerg

6
6 van 10 - 2074 stemmen
Gespeeld
56204
keer

In dit spel moet je de vijf verschillen tussen de twee beelden gebaseerd op comics, gedurende een minuut te vinden. Je beweegt de muis naar het scherm te scrollen en druk op de linker muisknop om het verschil te vinden. Een wedstrijd tegen de klok om alle verschillen tussen de beelden van stripfiguren te lokaliseren. Een gemakkelijke activiteit voor kinderen en mensen van alle leeftijden. Makkelijk level game.

Zoek de verschillen tussen de beelden (moeilijk niveau) SPELEN ►

Zoek de verschillen tussen de beelden (moeilijk niveau)

6
6 van 10 - 4954 stemmen
Gespeeld
48043
keer

Klassieke activiteit van het verschil tussen twee beelden die identiek uitzien, maar voor de moeilijkere versie, die veel de verschillen te kosten. In dit spel moet je op zoek naar de verschillen tussen de twee beelden zijn zeer vergelijkbaar. U krijgt vijf punten als je het verschil te vinden en verliest vijf punten als je faalt. Een scène van een meisje in een landschap is spiegelbeeld het je te vinden dat maakt ze anders. Kijk voor kleine details overal. Het is voor mensen die gewend zijn aa ...