Gratis Spelletjes

Zoek de verschillen : Oude dwerg

Spel van de zoek de verschillen

Zoek de verschillen : oude dwerg

Zoek de verschillen : Oude dwerg Waardering: 6/10

Zoek de verschillen : oude dwerg spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je de vijf verschillen tussen de twee beelden gebaseerd op comics, gedurende een minuut te vinden. Je beweegt de muis naar het scherm te scrollen en druk op de linker muisknop om het verschil te vinden. Een wedstrijd tegen de klok om alle verschillen tussen de beelden van stripfiguren te lokaliseren. Een gemakkelijke activiteit voor kinderen en mensen van alle leeftijden. Makkelijk level game.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 55309 keer online. Ranking 290 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 2074 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 55309 keer
Zoek de verschillen : Oude dwerg

Spelen om de verschillen tussen de beelden te vinden. Heb een minuut van de tijd voor elk niveau. Je moet de dingen die in een afbeelding en niet de andere verschijnen voor een minuut te vinden. Er zijn 5 elementen die in een scene zijn, maar niet op de andere. Je moet de muis gebruiken om de verschillende elementen tussen de twee scènes te vinden. Tekens eenvoudige strips voor alle leeftijden. Speel tegen de tijd en lokaliseert alle differentiators.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Zoek de verschillen : Oude dwerg voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Zoek de verschillen flash spel genaamd Zoek de verschillen : Oude dwerg. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Zoek de verschillen : Oude dwerg en het gerelateerd is aan Zoek de verschillen. Onze nieuwe spel Zoek de verschillen : Oude dwerg is een van de beste Zoek de verschillen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Zoek de verschillen : Oude dwerg dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Zoek de verschillen : Oude dwerg
TERUG

Zoek de verschillen meest gespeelde spellen

Zoek de verschillen tussen de beelden (moeilijk niveau) SPELEN ►

Zoek de verschillen tussen de beelden (moeilijk niveau)

6
6 van 10 - 4950 stemmen
Gespeeld
46946
keer

Klassieke activiteit van het verschil tussen twee beelden die identiek uitzien, maar voor de moeilijkere versie, die veel de verschillen te kosten. In dit spel moet je op zoek naar de verschillen tussen de twee beelden zijn zeer vergelijkbaar. U krijgt vijf punten als je het verschil te vinden en verliest vijf punten als je faalt. Een scène van een meisje in een landschap is spiegelbeeld het je te vinden dat maakt ze anders. Kijk voor kleine details overal. Het is voor mensen die gewend zijn aa ...

Vinden verschillen tussen de beelden (eenvoudig) SPELEN ►

Vinden verschillen tussen de beelden (eenvoudig)

3
3 van 10 - 1696 stemmen
Gespeeld
31951
keer

In dit spel moet je vijf verschillen tussen de twee afbeeldingen van het spel van een kind voor een minuut te vinden. Je beweegt de muis naar het scherm te scrollen en druk op de linker muisknop om het verschil te vinden. Kijk naar de twee foto\'s en probeer de verschillen tussen hen te vinden. Er zijn vijf elementen die een foto die niet in de andere weergegeven. Klik met de muis te wijzen die punten zijn verschillend. Speel tegen de tijd om het spel te winnen.