Gratis Spelletjes

Beelden Van Een Grote Stad

Spel van de zoek de verschillen

Beelden van een grote stad

Beelden Van Een Grote Stad Waardering: 3/10

Beelden van een grote stad spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Zie je deze twee beelden van een grote stad? Hoewel ze op elkaar lijken, de waarheid is dat er zich verstoppen een aantal elementen die verschillend tussen hen zijn. Wat u moet doen is het vinden die details zijn niet helemaal hetzelfde tussen de twee stedelijke kunstwerken. Als je goed kijkt zie je dat er meer verschillen dan aanvankelijk gedacht. Dit spel heeft een modernistische stijl tekeningen, die worden gedaan in gradiënt kleuren door het mengen van blauw met rode tinten. Als je van reizen en de wereld zien, moet je zeker als zoek de verschillen in deze moderne stedelijke landschap.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 11341 keer online. Ranking 1901 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 3.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Waardering gebaseerd van 176 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 11341 keer
Beelden Van Een Grote Stad

Zoek de verschillen games zijn een klassieke jeugd activiteit pagina's. Nu met nieuwe technologieën kunt u deze vermakelijke games vrijwel spelen, op uw computerscherm. Het doel van deze activiteiten is om twee foto's of afbeeldingen die op elkaar lijken vergelijken en de verschillen tussen hen. In versies van dit spel de meeste kinderen is er meestal 5-10 verschillen, maar in het spel dat we hier voorstellen is meer dan een dozijn van hen. Zult u in staat om ze allemaal te vinden binnen de gegeven tijd?

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Beelden Van Een Grote Stad voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Zoek de verschillen flash spel genaamd Beelden Van Een Grote Stad. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Beelden Van Een Grote Stad en het gerelateerd is aan Zoek de verschillen. Onze nieuwe spel Beelden Van Een Grote Stad is een van de beste Zoek de verschillen spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Beelden Van Een Grote Stad dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Beelden Van Een Grote Stad
TERUG

Zoek de verschillen meest gespeelde spellen

Zoek de verschillen : Oude dwerg SPELEN ►

Zoek de verschillen : oude dwerg

6
6 van 10 - 2074 stemmen
Gespeeld
56204
keer

In dit spel moet je de vijf verschillen tussen de twee beelden gebaseerd op comics, gedurende een minuut te vinden. Je beweegt de muis naar het scherm te scrollen en druk op de linker muisknop om het verschil te vinden. Een wedstrijd tegen de klok om alle verschillen tussen de beelden van stripfiguren te lokaliseren. Een gemakkelijke activiteit voor kinderen en mensen van alle leeftijden. Makkelijk level game.

Zoek de verschillen tussen de beelden (moeilijk niveau) SPELEN ►

Zoek de verschillen tussen de beelden (moeilijk niveau)

6
6 van 10 - 4954 stemmen
Gespeeld
48043
keer

Klassieke activiteit van het verschil tussen twee beelden die identiek uitzien, maar voor de moeilijkere versie, die veel de verschillen te kosten. In dit spel moet je op zoek naar de verschillen tussen de twee beelden zijn zeer vergelijkbaar. U krijgt vijf punten als je het verschil te vinden en verliest vijf punten als je faalt. Een scène van een meisje in een landschap is spiegelbeeld het je te vinden dat maakt ze anders. Kijk voor kleine details overal. Het is voor mensen die gewend zijn aa ...