Gratis Spelletjes

Stuiteren van de Bal op het Hoofd

Spel van de voetbal

Stuiteren van de bal op het hoofd

Stuiteren van de Bal op het Hoofd Waardering: 3/10

Stuiteren van de bal op het hoofd spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel zul je spelen als een voetballer wiens doel het is om een ​​aantal ballen op zijn hoofd stuiteren. De eerste fase zal slechts een bal, maar de tweede met twee, en de derde met drie. Elk veelvoud 50 gaat u naar het volgende niveau. Gebruik je muis om de voetballer te verplaatsen. Zodra de ballen beginnen te stuiteren, beweegt u de muis zodat de voetballer is altijd onder hen en ze niet kunnen vallen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 5741 keer online. Ranking 3558 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 3.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Waardering gebaseerd van 8 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 5741 keer
Stuiteren van de Bal op het Hoofd

Als je ziet een gouden voetbal, dat zal betekenen dat je een andere mogelijkheid. Druk op de Q-toets om de kwaliteit van het spel, dat hangt af van hoe oud je computer is te veranderen. Als je merkt dat de muziek erg vervelend zijn, kunt u deze uitschakelen met de M-toets.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Stuiteren van de Bal op het Hoofd voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Voetbal flash spel genaamd Stuiteren van de Bal op het Hoofd. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Stuiteren van de Bal op het Hoofd en het gerelateerd is aan Voetbal. Onze nieuwe spel Stuiteren van de Bal op het Hoofd is een van de beste Voetbal spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Stuiteren van de Bal op het Hoofd dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Stuiteren van de Bal op het Hoofd
TERUG

Voetbal meest gespeelde spellen

Super Freekicks SPELEN ►

Super freekicks

6
6 van 10 - 12124 stemmen
Gespeeld
87888
keer

Richting goed? Plaatsing goed? Neem dan een aanloop en scoor uit een vrije trap! Beweeg je voetballer teen en weer door op hem te klikken. Wanneer je de muisknop ingedrukt houdt en de muis beweegt, verplaats je de voetballer. Hoe verder je hem naar achter zet, hoe harder het schot. Door de plaatsing op de bal te veranderen krijgt de bal effect. Druk op de spatiebalk om te schieten.

Tafelvoetbal SPELEN ►

Tafelvoetbal

7
7 van 10 - 8196 stemmen
Gespeeld
66002
keer

In dit spel kun je tafel voetbal tafel spel te spelen. Om te beginnen moet je kiezen uit drie verschillende types veld: gras, strand en ijs. En u kunt er ook voor kiezen om alleen of in multiplayer modus te spelen. Instructies: 1 player mode - gebruik de pijlen omhoog en omlaag om uw apparatuur te verplaatsen in de gewenste richting; 2 player mode - Daag je vrienden in de multiplayer modus. Gebruik maken van pijlen omhoog en omlaag voor speler 1 en W en S voor speler 2. Beweeg je spelers en scoo ...

Penalty Fever SPELEN ►

Penalty fever

4
4 van 10 - 3350 stemmen
Gespeeld
37216
keer

Kies een beroemde voetballer Probeer om alle penalty\\\'s in de goal te schieten! Probeer ook zoveel mogelijk ballen te houden tegen! Gebruik de muis.