Gratis Spelletjes

Voetbal Competitie

Spel van de voetbal

Voetbal competitie

Voetbal Competitie Waardering: 6/10

Voetbal competitie spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

gast zoveel doelpunten mogelijk binnen de drie minuten tijd tegen de computer. Gebruik jouw muis om het verkeer van de speler. Klik links - Schop de bal of het weg. ruimte - Schakel de speler positie.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 23594 keer online. Ranking 720 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 2964 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 23594 keer
Voetbal Competitie

wedstrijden, bal, doel, voetbal, doelpunten,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Voetbal Competitie voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Voetbal flash spel genaamd Voetbal Competitie. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Voetbal Competitie en het gerelateerd is aan Voetbal. Onze nieuwe spel Voetbal Competitie is een van de beste Voetbal spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Voetbal Competitie dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Voetbal Competitie
TERUG

Voetbal meest gespeelde spellen

Super Freekicks SPELEN ►

Super freekicks

6
6 van 10 - 12124 stemmen
Gespeeld
87715
keer

Richting goed? Plaatsing goed? Neem dan een aanloop en scoor uit een vrije trap! Beweeg je voetballer teen en weer door op hem te klikken. Wanneer je de muisknop ingedrukt houdt en de muis beweegt, verplaats je de voetballer. Hoe verder je hem naar achter zet, hoe harder het schot. Door de plaatsing op de bal te veranderen krijgt de bal effect. Druk op de spatiebalk om te schieten.

Tafelvoetbal SPELEN ►

Tafelvoetbal

7
7 van 10 - 8196 stemmen
Gespeeld
65795
keer

In dit spel kun je tafel voetbal tafel spel te spelen. Om te beginnen moet je kiezen uit drie verschillende types veld: gras, strand en ijs. En u kunt er ook voor kiezen om alleen of in multiplayer modus te spelen. Instructies: 1 player mode - gebruik de pijlen omhoog en omlaag om uw apparatuur te verplaatsen in de gewenste richting; 2 player mode - Daag je vrienden in de multiplayer modus. Gebruik maken van pijlen omhoog en omlaag voor speler 1 en W en S voor speler 2. Beweeg je spelers en scoo ...

Penalty Fever SPELEN ►

Penalty fever

4
4 van 10 - 3350 stemmen
Gespeeld
37030
keer

Kies een beroemde voetballer Probeer om alle penalty\\\'s in de goal te schieten! Probeer ook zoveel mogelijk ballen te houden tegen! Gebruik de muis.