Gratis Spelletjes

Voetbal

Speel voetbal spelletjes

Voetbal Spelletjes

Voetbal spellen, zodat u kunt op onze website elke dag genieten, zonder te installeren of iets te downloaden. Uw online vrijetijds-en amusement gebied.

Voetbal gratis spelletjes

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Aanbevolen voetbal spel

Voetbal met het hoofd

 voetbal met het hoofd spel SPELEN ►

Scoort je tegenstander met het hoofd. Je moet doelen met de bal voetbal te maken in je hoofd en in het doel van de groene speler, aan de rechterkant van het scherm. De eerste speler die 11 doelpunten te bereiken wint. U kunt alleen gelijktijdig spelen tegen de computer of twee spelers met het toetsenbord. Instructies: U bent een hoofd dat moet de b ... Lees meer

Voetbal gratis spelletjes om gratis te spelen in het nederlands en voetbal gratis flash spelletjes te spelen met de nieuwste spelletjes elke dag

Voetbal online spelletjes

Nieuw in voetbal

Voetbal

Speel gratis Online Spelletjes in het Nederlands. Speel voetbal online gratis met volledige simulatoren sport, met voetbal velden, scheidsrechters en spelers om doelpunten. Voetbalwedstrijden online spellen. De beste gratis voetbalwedstrijden. Als je een sport liefhebber is dit uw collectie. Als je een speler bent en je graag voetballen emulators te spelen waar je de bewegingen kunt doen voor verandering, de coping, de passes tussen spelers, schoten op doel, aangezien de keeper stopt. Loop rond het veld met de bal, ontwijk de tegenovergestelde spelers en het doel te bereiken en krijgen om een ​​doelpunt. Speel als de spelers om te scoren doelen en win het spel. Voetbal simulatoren waar je moet een wedstrijd spelen tegen de tegenstanders en krijg scoren. Bestuurt de spelers op het veld om te concurreren tegen de tegenpartij en krijgt meer punten zonder enige doel dat je jezelf. De meest bekende atleten spelen voor u. Beoefenen deze sport op uw computer zonder moe te worden.

voetbal Gratis Spelletjes, die zijn echt leuk om gratis te spelen voetbal flash games. Deze categorie heeft betrekking op spellen schot op doel te scoren. maken graag een spits die heeft om de bal te gooien tegen de doelstelling om naar het grootste aantal keren. oefen je doel en om zo veel doelpunten als je kunt om schot. als coach moet je ervoor je atleten om de meeste doen. doen als een keeper en proberen om de bal te houden en niet zet je doelen te bereiken. speel als een spits moet je de keeper te krijgen om te scoren doelen. verdienen een trofee in een competitie tegen andere voetbalclubs en andere nationale teams. alles over deze sport, dat is het meest populair in de wereld.. Hier vindt u voetbal gratis spelletjes om in het nederlands te spelen zonder te installeren of downloaden van alles op uw computer, onze inhoud is 100% betrouwbaar. Nieuw voetbal spelletjes die worden elke dag bijgewerkt en de beste spelletjes voor kinderen. voetbal dagelijks gratis spelletjes en videospelletjes die je kunt gebruiken van uw computer en deel ze met je vrienden en contacten op de sociale netwerken als Facebook, Twitter of Google Plus.