Gratis Spelletjes

Mes Strijd

Spel van de veldslag

Mes strijd

Mes Strijd Waardering: 7/10

Mes strijd spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze gratis on line spel gaat over een straat gevecht tussen twee leuke het glimlachen personages met hun eigen messen. Er zijn 10 vrij te spelen personages met hun eigen unieke stats en magische krachten. Ook, het komt met een twee-speler tegen mode! Verplaats de speler met de pijltjestoetsen, steken met de A-toets, gebruikt u de magie met de D-toets, springen met de S-toets, en ga zo maar door.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9019 keer online. Ranking 2339 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 58 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9019 keer
Mes Strijd

Een vechtspel is een video spel genre waarbij de speler bestuurt een personage op het scherm en houdt zich bezig met sluiten gevecht met een tegenstander. Technieken, zoals het blokkeren, tegenaanval, en aaneenschakelen van sequenties van aanslagen bekend als combo's, moeten worden beheerst.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Mes Strijd voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Veldslag flash spel genaamd Mes Strijd. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Mes Strijd en het gerelateerd is aan Veldslag. Onze nieuwe spel Mes Strijd is een van de beste Veldslag spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Mes Strijd dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Mes Strijd
TERUG

Veldslag meest gespeelde spellen

Bloedige Wraak SPELEN ►

Bloedige wraak

6
6 van 10 - 3660 stemmen
Gespeeld
56131
keer

Ongelofelijke actie spel, waar je zal moeten vechten om vrij onschuldige mensen. Je begint met een basis wapen, je vuisten en trappen, maar naarmate je vordert in het spel zijn de nieuwe wapens die je zullen helpen in jouw taak. Game schermen laten u zeggen dat u opties.

Mech Oorlog SPELEN ►

Mech oorlog

5
5 van 10 - 3122 stemmen
Gespeeld
38370
keer

Het is het jaar 2199, en werelds grootste entertainment sport is\' Mech Wars\'. Jij bent een nieuwe Mech piloot, en jij wilt jouw naam in de geschiedenis.

Gevecht van de draken SPELEN ►

Gevecht van de draken

6
6 van 10 - 2100 stemmen
Gespeeld
30757
keer

Dood de vliegende draken en vernietig de versterkingen rond spuwen vuur, pas op voor het vuur van de andere draken!. Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet vliegen door de lucht ontwijken vuurballen komen uw andere draken. Terwijl het proberen om alle draken die je vuurballen kan schieten vernietigen. Een vlucht controle spel en schieten tegelijk. Erg leuk en verslavend. 3D Spelletjes.