Gratis Spelletjes

Kabelbaan

Spel van de trein

Kabelbaan

Kabelbaan Waardering: 6/10

Kabelbaan spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Neem de controle van de kabelbaan en krijgen de passagiers naar hun bestemming veilig. Op de weg, vindt u obstakels die je gaat te hebben om te ontwijken. U kunt alleen aan de versnelling en de rem van de wagen besturen met de pijltjes omhoog en omlaag op uw toetsenbord. Probeer om door de levels zonder te laten vallen te veel passagiers!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10134 keer online. Ranking 1936 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 464 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10134 keer
Kabelbaan

Een kabelbaan is een van een verscheidenheid van transport systemen die kabels om voertuigen mee te trekken of te verlagen bij een constante snelheid, of een voertuig op deze systemen. De kabelbanen bereiken doorgaans grote hoogten en lange afstanden afleggen in zeer korte tijd.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kabelbaan voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Trein flash spel genaamd Kabelbaan. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kabelbaan en het gerelateerd is aan Trein. Onze nieuwe spel Kabelbaan is een van de beste Trein spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kabelbaan dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kabelbaan
TERUG

Trein meest gespeelde spellen

Spoorlijnen SPELEN ►

Spoorlijnen

5
5 van 10 - 6038 stemmen
Gespeeld
58288
keer

In dit computerspel, je hebt om een spoorlijn te maken. Selecteer een vak met de linker-knops muis. Als je wilt het vak te veranderen, moet je de muis beweegt. Je kunt niet veranderen het centrale vak. In dit spel, je verliest wanneer er geen weg vooruit op beide treinen.

Trein Route SPELEN ►

Trein route

4
4 van 10 - 5348 stemmen
Gespeeld
56159
keer

In dit spel, jij bent een passagier van de trein en moet je een route te maken. Gebruikt de pijltjestoetsen om te verdringen en de spatiebalk om te springen.

Trein Kleurplaat SPELEN ►

Trein kleurplaat

4
4 van 10 - 2992 stemmen
Gespeeld
41276
keer

Geef de trein een vrolijk kleurtje. Klik op een kleur en dan op een gedeelte van de tekening om hem in te kleuren.