Gratis Spelletjes

Tetris

Speel tetris spelletjes

Tetris Spelletjes

Tetris spellen, zodat u kunt op onze website elke dag genieten, zonder te installeren of iets te downloaden. Uw online vrijetijds-en amusement gebied.

Tetris gratis spelletjes

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Aanbevolen tetris spel

Toren Bouwen

 toren bouwen spel SPELEN ►

Je doel is de bouw van de hoogste toren mogelijk maar laat je toren omvallen. Probeer om de stukken dicht bij elkaar te houden. . * Probeer stukjes passen in andere stukken. * Heeft geen openingen verlaten omdat dit zal leiden tot structurele zwakte. Niet stukken gebruiken op diagonalen want dit zal glijden. * Leg de stukjes van dezelfde kleur bij ... Lees meer

Tetris gratis spelletjes om gratis te spelen in het nederlands en tetris gratis flash spelletjes te spelen met de nieuwste spelletjes elke dag

Tetris online spelletjes

Nieuw in tetris

Tetris

Speel gratis Online Spelletjes in het Nederlands. Speel gratis online Tetris. Tetris is een spel waarin geometrische stukken verschijnen aan de bovenkant van het scherm. De stukken vallen naar beneden lijnen deden. Het doel is om alle stukken mogelijke passen in de onderkant van het scherm. Draai de stukken als ze vallen in de positie meer dan geïnteresseerd te worden geplaatst. Je moet rijen van tabbladen aan de onderkant te maken. Als u een rij te voeren zonder dat eventuele openingen tussen de tabbladen, zal de hele rij verdwijnen. Om flash games online Tetris Spaans spelen. Je hoeft te doen is duidelijk het scherm zo lang mogelijk om te winnen. Weerstaat met lege scherm zo lang mogelijk om het spel te winnen.

tetris Gratis Spelletjes, die zijn echt leuk om gratis te spelen tetris flash games. Deze categorie heeft betrekking op het is een puzzelspel waarin chips zijn om onregelmatige vormen passen. het spel is populair in de wereld, is beschikbaar voor alle gameconsoles en pc-besturingssystemen, alsmede multimedia-apparaten zoals grafische rekenmachines, mobiele telefoons, draagbare media spelers en pda's. heeft de prijs voor beste game aller tijden. de tetris stukken hebben onregelmatige vormen genaamd polyomino. geometrische vormen vallen en je moet elk stuk te plaatsen op uw gemak, zodat er geen gaten tussen de tabbladen. weerstaan ​​zo lang mogelijk. hoe langer je speelt hoe moeilijker het wordt het spel voor de chips vallen meer snelheid. een spel gemaakt in de sovjet-unie, dat zeer populair is geworden in alle landen.. Hier vindt u tetris gratis spelletjes om in het nederlands te spelen zonder te installeren of downloaden van alles op uw computer, onze inhoud is 100% betrouwbaar. Nieuw tetris spelletjes die worden elke dag bijgewerkt en de beste spelletjes voor kinderen. tetris dagelijks gratis spelletjes en videospelletjes die je kunt gebruiken van uw computer en deel ze met je vrienden en contacten op de sociale netwerken als Facebook, Twitter of Google Plus.