Gratis Spelletjes

Superman

Speel Superman spelletjes

Superman spelletjes

Superman spellen, zodat u kunt op onze website elke dag genieten, zonder te installeren of iets te downloaden. Uw online vrijetijds-en amusement gebied.

Superman gratis spelletjes

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Aanbevolen Superman spel

Superman Slaat de Stad

 superman slaat de stad spel SPELEN ►

In dit gratis online spel, heeft het dagelijks planeet geworden nieuws dat meteoren gaan Wereldstad raken! Je missie is om te helpen Superman smash de meteoren voordat ze de grond raken. Voor elk gemist meteoor, het gevaar bar omhoog gaat. Let op, sommige meteoren gemaakt van Kryptoniet en kunnen alleen worden vernietigd met uw warmte visie.

Superman gratis spelletjes om gratis te spelen in het nederlands en superman gratis flash spelletjes te spelen met de nieuwste spelletjes elke dag

Superman online spelletjes

Nieuw in Superman

Superman

Speel gratis Online Spelletjes in het Nederlands. Superheld van de strips, de eerste grote held met superkrachten van stripboeken is beroemd gemaakt door films. Spelen van de man van staal. Clark Kent Smallville. Deze super held kan vliegen en heeft een cape om te vliegen door de lucht. Hebben supermachten om Lex Luzor en de krachten van het kwaad te bestrijden. Superhelden Spelen als de man van staal. Het is een cultureel icoon, en verschijnt op diverse radio-feuilletons, televisieprogramma's, films, kranten strips en videospelletjes. De man van staal, man van morgen, het wonder van Metropolis, de laatste zoon van Krypton, Gangbuster, Super jongen zijn enkele van de namen die het heeft gehad. Het is onderdeel van de Justice League met andere superhelden. Geboren als een stripfiguur, maar zijn populariteit heeft geleid tot alle media en is wereldwijd bekend. Hebben familieleden als Supergirl, haar neef en Krypto de super hond. Is een fictief personage, een superheld die in de strips van DC Comics verschijnt, en wordt algemeen beschouwd als een Amerikaans cultureel icoon.

Superman Gratis Spelletjes, die zijn echt leuk om gratis te spelen Superman flash games. Deze categorie heeft betrekking op superheld. de man van staal. clark kent is de geheime identiteit is in hun normale leven. superman beschikt over buitengewone krachten zoals bovenmenselijke kracht, draait op ongelooflijke snelheden, zeer taaie huid die niet kan worden doorkruist door iets, kan vliegen, super-snelheid, visie bevoegdheden (x-ray, warmte, telescopisch, infra-rood, en microscopische), super gehoor, en super adem. christopher reeve speelde superman in vier speelfilms. het is de grote superheld, het model van de strijd van het goede tegen het kwade en het verantwoord gebruik van hun capaciteiten. avonturen waar de hoofdpersoon is de held van het komische. de oorsprong verhaal van superman vertelt dat hij geboren werd kal-el op de planeet krypton, voordat ze schoot naar de aarde als een kind door zijn vader wetenschapper jor-el, vlak voordat krypton vernietiging.. Hier vindt u Superman gratis spelletjes om in het nederlands te spelen zonder te installeren of downloaden van alles op uw computer, onze inhoud is 100% betrouwbaar. Nieuw Superman spelletjes die worden elke dag bijgewerkt en de beste spelletjes voor kinderen. Superman dagelijks gratis spelletjes en videospelletjes die je kunt gebruiken van uw computer en deel ze met je vrienden en contacten op de sociale netwerken als Facebook, Twitter of Google Plus.