Gratis Spelletjes

Surfen met Haaien

Spel van de sport

Surfen met haaien

Surfen met Haaien Waardering: 6/10

Surfen met haaien spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Hou je van surfen? In dit spel, je bent te surfen tussen de haaien en anothers obstakels: rubberen ring of zakpistool, gevaarlijke golven ... Dit spel is in het Mandarijn Chinees. Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen en spatiebalk om te springen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 67110 keer online. Ranking 200 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 4628 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 67110 keer
Surfen met Haaien

surf, haaien, golven, zee,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Surfen met Haaien voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Sport flash spel genaamd Surfen met Haaien. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Surfen met Haaien en het gerelateerd is aan Sport. Onze nieuwe spel Surfen met Haaien is een van de beste Sport spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Surfen met Haaien dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Surfen met Haaien
TERUG

Sport meest gespeelde spellen

Doelpunt, Laatste Minuut SPELEN ►

Doelpunt, laatste minuut

5
5 van 10 - 11742 stemmen
Gespeeld
81243
keer

Het Franse elftal verliest tegen Ierland. Je hebt te scoren in de laatste minuut, het maximum aantal doelpunten mogelijk. Gebruik de muis om de speler te verplaatsen.

Strand Volleyball SPELEN ►

Strand volleyball

5
5 van 10 - 4456 stemmen
Gespeeld
54109
keer

Olympische game van beachvolley. Jij bent op het strand met vrienden. Jij speelt beachvolley. Het spel is in het Mandarijn Chinees. Instructies: Gebruik de muis om te springen en gooit de bal.

Motocross SPELEN ►

Motocross

6
6 van 10 - 3156 stemmen
Gespeeld
35987
keer

Motocross spel waar je moet een motorfiets het overwinnen van alle obstakels gemonteerd op uw twee wielen rijden. Deelnemen aan deze spannende motorrace! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen om de fiets en alle obstakels die in elk level verschijnen rijden, zonder verbreking van de fiets. Instructies: gebruik op snelheid omhoog, omlaag om te remmen, links om achterover te kantelen, recht naar voren kantelen. U moet alle obstakels overwinnen om het volgende level te bereiken. Rij voorzichtig, ...