Gratis Spelletjes

Puzzel van SpongeBob en zijn vrienden

Spel van de SpongeBob

Puzzel van SpongeBob en zijn vrienden

Puzzel van SpongeBob en zijn vrienden Waardering: 5/10

Puzzel van SpongeBob en zijn vrienden spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Alle personages in de tekenfilmserie SpongeBob zijn samengekomen om te spelen om zeepbellen te maken. Maar onder de zee kan de begrafenis niet te maken zoals wij dat doen met water en zeep. Ze maken luchtbellen. In dit spel moet je de foto van deze puzzel van SpongeBob voltooien bij het spelen met vrienden. Om het spel te spelen: Selecteer het aantal stukken waarin het beeld wordt verdeeld aan de moeilijkheidsgraad van het spel te bepalen. Klik met de muis op een stuk en sleep deze totdat je denkt dat je fit om mee te doen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 14564 keer online. Ranking 1353 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 710 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 14564 keer
Puzzel van SpongeBob en zijn vrienden

SpongeBob is een animatieserie vol personages die in een stad onder de zee leven. In het beeld van ons spel, kunnen we de personages die ze spelen te zien. Het zijn zeedieren met het gedrag van mensen, zoals vrienden of spelen. In de scène zien we een eekhoorn het dragen van een wetsuit, een zeester, een octopus in een reusachtige zeepbel, slakken en allerlei zeedieren. Alle ze plezier spelen. Wij allen willen zijn als een vis onder water te zijn en te spelen met bubbels.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Puzzel van SpongeBob en zijn vrienden voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit SpongeBob flash spel genaamd Puzzel van SpongeBob en zijn vrienden. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Puzzel van SpongeBob en zijn vrienden en het gerelateerd is aan SpongeBob. Onze nieuwe spel Puzzel van SpongeBob en zijn vrienden is een van de beste SpongeBob spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Puzzel van SpongeBob en zijn vrienden dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Puzzel van SpongeBob en zijn vrienden
TERUG

SpongeBob meest gespeelde spellen

Spongebob Kleurplaten SPELEN ►

Spongebob Kleurplaten

6
6 van 10 - 3824 stemmen
Gespeeld
50654
keer

Geef Spongebob een vrolijk kleurtje. Klik op een kleur en dan op een gedeelte van de tekening om hem in te kleuren.

Kostuums Voor SpongeBob SPELEN ►

Kostuums Voor SpongeBob

5
5 van 10 - 1984 stemmen
Gespeeld
46530
keer

In dit spel moet je om te kleden SpongeBob. Om het kostuum te maken, kies je gezichtsuitdrukking, je gezicht zal hebben, door te klikken op de pictogrammen aan de linkerkant van het scherm, en zijn kostuum, door te klikken op de icoontjes aan de bovenkant van het scherm. De kostuums zijn: piraat, agressieve executive, balletdanser, robot of een sport-speler of anderen. Je moet een grappig kostuum te maken voor dit personage om plezier te gaan. Je weet dat SpongeBob houdt van kostuums en in dit s ...

Puzzel van het huis van Spongebob SPELEN ►

Puzzel van het huis van Spongebob

6
6 van 10 - 2426 stemmen
Gespeeld
37000
keer

Weet waar SpongeBob woont? Hij woont in een ananas op de bodem van de zee. In dit spel moet je een puzzel van een foto van de tekenfilmserie SpongeBob SquarePants maken. Om de puzzel op te lossen, gebruik de muis te klikken en sleep de stukjes in elkaar passen. Op de foto kunnen we het huis van onze vriend die een ananas en naast het huis van zijn buurman en vriend te zien. De twee huizen zijn op de bodem van de zee waar de personages wonen. Een cartoon -serie voor kinderen is een van de meest p ...