Gratis Spelletjes

Spiderman Trivia

Spel van de Spiderman

Spiderman Trivia

Spiderman Trivia Waardering: 6/10

Spiderman Trivia spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel, zal de computer vragen je 10 vragen over Spiderman en het zal stellen je 4 mogelijke antwoorden. Je moet klikken met de muis, het antwoord dat je denkt dat juist is.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 142017 keer online. Ranking 65 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 7468 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 142017 keer
Spiderman Trivia

spiderman, vragen en antwoorden, held,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Spiderman Trivia voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Spiderman flash spel genaamd Spiderman Trivia. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Spiderman Trivia en het gerelateerd is aan Spiderman. Onze nieuwe spel Spiderman Trivia is een van de beste Spiderman spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Spiderman Trivia dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Spiderman Trivia
TERUG

Spiderman meest gespeelde spellen

Spiderman Versus Venom SPELEN ►

Spiderman Versus Venom

6
6 van 10 - 127012 stemmen
Gespeeld
1991604
keer

Wat u wilt Spiderman spelen? In dit spel kun je kiezen of je wilt Spiderman of andere held in een gevecht op leven en dood in drie dimensies zijn. Je moet deelnemen aan een gevecht tussen twee superhelden, het toetsenbord gebruiken om te schoppen schoppen, slaan, springen of gooien energie ballen. Je hebt verschillende krachten die je kunt gebruiken om te vechten. Je moet je tegenstander te verslaan. U kunt ervoor kiezen het teken dat u wilt spelen en u kunt aanpassen aan uw wensen. Goed vechten ...

Spiderman Vs De Krachten van Het Kwaad SPELEN ►

Spiderman Vs De Krachten van Het Kwaad

4
4 van 10 - 23726 stemmen
Gespeeld
283157
keer

Het kwaad heeft overgenomen van New York City. U moet whipe de straten schoon!. Gebruik de pijltjestoetsen om over het scherm en de spatiebalk om te schieten spinnenweb.

Doctor Octopus in de Stad SPELEN ►

Doctor Octopus in de Stad

7
7 van 10 - 17356 stemmen
Gespeeld
243343
keer

Gebruik de cursortoetsen om de Doctor Octupus door gebouwen van de stad, met de spatiebalk kun je gebruik maken van hun tentakels aan te vallen en te vernietigen de gebouwen die je ziet. Je hebt voor de vernietiging van alle gebouwen van het scherm, zodat je kunt naar de volgende fase, maar merken dat elke keer wordt ingewikkelder, omdat het zal verschijnen meer politie-auto's.