Gratis Spelletjes

Zobee, Vangst van de Geschenken

Spel van de kerstmis

Zobee, vangst van de geschenken

Zobee, Vangst van de Geschenken Waardering: 5/10

Zobee, vangst van de geschenken spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Het is een koude en kille kerstavond. De kinderen van de Daisy Hill Weeshuis zijn echt opgewonden. Ver weg, Kerstman is gretig verpakkingsgroepen schenkingen voor het goede jongens en meisjes van de Daisy Hill Weeshuis. Maar hij weet niet dat deze kerst zal er een veel kapot van kleine kinderen. Kerstman niet weet dat een van het speelgoed had een scherpe rand en een gat in de zak en hij daalt alle cadeaus! Je moet helpen Zobee verzamelen alle geschenken die vallen uit Kerstman zak, en breng ze naar het weeshuis, zodat de kinderen niet teleurgesteld deze kerst.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6626 keer online. Ranking 2308 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 416 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6626 keer
Zobee, Vangst van de Geschenken

Zobee, kerstmis, Geschenken, kerstman,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Zobee, Vangst van de Geschenken voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Zobee, Vangst van de Geschenken. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Zobee, Vangst van de Geschenken en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Zobee, Vangst van de Geschenken is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Zobee, Vangst van de Geschenken dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Zobee, Vangst van de Geschenken
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86386 stemmen
Gespeeld
1227964
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6712 stemmen
Gespeeld
50204
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3134 stemmen
Gespeeld
40525
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!