Gratis Spelletjes

Hangen versieringen van de kerstboom

Spel van de kerstmis

Hangen versieringen van de kerstboom

Hangen versieringen van de kerstboom Waardering: 5/10

Hangen versieringen van de kerstboom spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Kerstmis begint met de decoratie van de kerstboom in deze activiteit waar je de versieringen, zoals ballen, engelen of ster tip hangen. In deze nieuwe game, moet je een kerstboom versieren met traditionele versieringen die ze dragen. Je hebt 2 opties: Met behulp van de muis, klik op een ornament aan de boom en neem het door het bewegen van de muis of de pijltjestoetsen. Plaats de engelen, hulst takken, verlichting en eindigt met een ster krijgt op de top van alles.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7435 keer online. Ranking 2433 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 178 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7435 keer
Hangen versieringen van de kerstboom

Een van de mooiste tradities van de vakantie is de kerstboom die in elk huis wordt gezet. Zoals de overhead tip alles te zetten altijd de kerstster. Voor al de boom altijd op kerstballen. Heb wat engeltjes met witte vleugels te plaatsen als decoratie. Alle traditionele functies voor u om te versieren te spelen. Zet deze mooie vakantie traditie in een spel met deze activiteit voor kinderen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Hangen versieringen van de kerstboom voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Hangen versieringen van de kerstboom. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Hangen versieringen van de kerstboom en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Hangen versieringen van de kerstboom is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Hangen versieringen van de kerstboom dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Hangen versieringen van de kerstboom
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51196
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!