Gratis Spelletjes

Reizen van de mode op kerst

Spel van de kerstmis

Reizen van de mode op kerst

Reizen van de mode op kerst Waardering: 5/10

Reizen van de mode op kerst spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

We hebben drie meisjes protagonisten die op reis deze kerst. Elk zal gaan naar een andere stad in de wereld. Een elegante reizigers die moeten gaan om mode waar ze naartoe gaan. Een van hen gaat naar Parijs, zullen andere partijen in Hawaii en de derde een stedelijke Kerstmis in New York. Je moet de meisjes jurk met een elegante en moderne goed te passen waar ze naartoe gaan kleren. Ontwerp een kostuum voor de drie met alle accessoires en mode-sie voor hen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8668 keer online. Ranking 1969 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 218 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8668 keer
Reizen van de mode op kerst

De drie mooiste meisjes in de stad gaan weg deze kerst naar New York, Parijs en Hawaii. Drie meer bestemmingen voor liefhebbers van avontuur en mode gemeenschap. Je moet de styling voor elk van hen doen. Ze moeten kleden volgens de bestemming van uw reis. Het is warm op het strand en het is koud in de stad. Kies zorgvuldig voor meisjes accessoires zoals tassen, schoenen, kettingen, sieraden, sjaals. Aan het einde met een paar pakken, broeken, shirts of trui die modern en mooi te zijn de mooiste meisjes zijn.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Reizen van de mode op kerst voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Reizen van de mode op kerst. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Reizen van de mode op kerst en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Reizen van de mode op kerst is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Reizen van de mode op kerst dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Reizen van de mode op kerst
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86396 stemmen
Gespeeld
1230571
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
50977
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41096
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!