Gratis Spelletjes

Lever Presenteert in 3D

Spel van de kerstmis

Lever presenteert in 3d

Lever Presenteert in 3D Waardering: 5/10

Lever presenteert in 3d spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Als de Kerstman, ben je al toegewezen de levering van geschenken zoals gebruikelijk in de nacht van kerstavond. Je moet cadeautjes leveren aan een stad, maar de tijd dringt. Met behulp van een krachtige slee, moet u de presenteert een te leveren voor een. Om het te besturen, gebruikt u de pijltjestoetsen of de WASD toetsen. Elk huis geeft de naam van het kind en de huidige die ze verdienen. Blijf op de hoogte van het huis en op de cijfertoets die overeenkomt met het geschenk dat je bracht hen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6808 keer online. Ranking 3435 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 10 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6808 keer
Lever Presenteert in 3D

Vergeet niet dat er een tijdslimiet. Als u leveren alle cadeautjes aan de kinderen voordat de tijd om is, krijg je een speciale bonus twintig. Ben je klaar om te gaan? Aan boord van de slee!

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Lever Presenteert in 3D voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Lever Presenteert in 3D. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Lever Presenteert in 3D en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Lever Presenteert in 3D is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Lever Presenteert in 3D dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Lever Presenteert in 3D
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86430 stemmen
Gespeeld
1239928
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6724 stemmen
Gespeeld
53262
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3138 stemmen
Gespeeld
43318
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!