Gratis Spelletjes

Pictogrammen van Kerstmis

Spel van de kerstmis

Pictogrammen van kerstmis

Pictogrammen van Kerstmis Waardering: 4/10

Pictogrammen van kerstmis spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Verwijdert alle objecten die u kunt weergeven. Gebruik de muis te klikken op de symbolen van Kerstmis. Je moet klikken op twee of meer symbolen van hetzelfde type om ze te verwijderen. De tijd loopt snel en voegt een lijn aan de onderkant statusbalk wanneer u klaar bent. Het spel eindigt als een kolom de bovenkant van het scherm bereikt. Er zijn speciale boxen die je helpen. Een zeer verslavend spel voor een goede tijd deze kerst.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8490 keer online. Ranking 1942 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 276 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8490 keer
Pictogrammen van Kerstmis

Gebruik je muis om de kerst symbolen. Je moet klikken op twee of meer symbolen van hetzelfde type om ze te verwijderen. De tijd loopt snel en voegt een regel aan de onderkant tot aan de top bereikt. Dan is het game over! U kunt meer punten scoren als u klikt op de symbolen in de groene x2 bar. De spel bevat highscores. Set van Kerstmis symbolen. Klassieke objecten en iconen van de feestdagen als een spel waarin je moet het op het scherm objecten te verwijderen. Met de muis klik op elk paar objecten, zodat ze verdwijnen. Ze moeten twee of meer gelijke cijfers deletie. Je doel is om alle mogelijke verdwijnen. Als het scherm helemaal vol verlies je het spel. Geniet van deze kerst een verslavend en leuk spel voor alle leeftijden.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Pictogrammen van Kerstmis voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Pictogrammen van Kerstmis. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Pictogrammen van Kerstmis en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Pictogrammen van Kerstmis is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Pictogrammen van Kerstmis dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Pictogrammen van Kerstmis
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86386 stemmen
Gespeeld
1227916
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6712 stemmen
Gespeeld
50195
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3134 stemmen
Gespeeld
40522
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!