Gratis Spelletjes

Winter en Kerst Verkleed

Spel van de kerstmis

Winter en kerst verkleed

Winter en Kerst Verkleed Waardering: 6/10

Winter en kerst verkleed spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Verkleed spel waar je moet het meisje jurk met de beste kleren en maken het mooi voor kerst . Hebben verschillende kledingstukken zeer consistent data van Kerstmis. De klassieke kleuren van de vakantie zijn groen en rood , maar je hebt ook bruine linnen geel , of blauw . Je moet kleding combinaties maken om mooie meisje gaan voor vanavond . Je moet de laarzen, broek, schoenen, sokken , rok , broek , shirt, pruik en hoed te kiezen. Alle kledingstukken .

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10950 keer online. Ranking 1696 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 426 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10950 keer
Winter en Kerst Verkleed

In de winter sneeuw valt . Maar de meisjes moeten vrij gaan elke dag van het jaar . Hebben veel kleren om uit te kiezen in deze kleedkamer . Draag kleurrijke kleding partij . Ze maakt een jurk voor onze vorm model een wandeling maken in de winter . Jurken. Kostuums. Dress up game. Kerst jurk . Hebben gekleurde kousen die moeten de schoenen of laarzen te passen. Kies een rok voor het meisje dat goed gaat met een shirt. U kunt het kapsel en haarkleur voor het hoofd en de set af met een dop kiezen . Dress spel waarin je moet het meisje jurk met de beste kleren en laat haar mooie voor Kerstmis. Je hebt verschillende stukken van kleding om uit te kiezen .

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Winter en Kerst Verkleed voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Winter en Kerst Verkleed. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Winter en Kerst Verkleed en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Winter en Kerst Verkleed is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Winter en Kerst Verkleed dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Winter en Kerst Verkleed
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!