Gratis Spelletjes

Lever de cadeautjes van de Kerstman

Spel van de kerstmis

Lever de cadeautjes van de kerstman

Lever de cadeautjes van de Kerstman Waardering: 7/10

Lever de cadeautjes van de kerstman spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Het is kerstavond en de Kerstman gaat erg laat om cadeautjes te leveren aan iedereen, dus ze heeft je gevraagd om hulp en je hebt om de geschenken te laten vallen op de juiste plaats. U moet helpen in die steden die het meest nodig hebben. Met de toorn pijlen bewegen van de slee in alle richtingen, en de ASDF toetsen zal dienovereenkomstig gooien geschenken. Vergeet niet druk gift bij het zoeken slee gaat over de sok. Een sleutel overeenkomt met paarse kleur, blauw S, D en F naar groen naar geel. In je hand is dat alle kinderen hun geschenk.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8676 keer online. Ranking 2061 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 206 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8676 keer
Lever de cadeautjes van de Kerstman

Vlieg op Kerstmis om alle cadeautjes te leveren voor kinderen. Uit de slee van de Kerstman moeten geschenken te laten vallen in de sokken voor Kerstmis. Vlieg de slee door de lucht van de grote steden van de wereld. Schiet de geschenken van de lucht in de juiste plaatsen, gekenmerkt door de kleuren van de sokken. U moet ontwijken de vliegtuigen, vogels, parachute en alle items die vliegen overdag in de hemel. Je zal blij zijn als alle kinderen hun cadeautjes op tijd. Help alle kinderen van de wereld op deze speciale dag.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Lever de cadeautjes van de Kerstman voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Lever de cadeautjes van de Kerstman. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Lever de cadeautjes van de Kerstman en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Lever de cadeautjes van de Kerstman is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Lever de cadeautjes van de Kerstman dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Lever de cadeautjes van de Kerstman
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!