Gratis Spelletjes

Arkanoid op Kerstmis

Spel van de kerstmis

Arkanoid op kerstmis

Arkanoid op Kerstmis Waardering: 5/10

Arkanoid op kerstmis spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Klassieke spel Arkanoid aangepast aan Kerstmis. Je bent een pinguïn van Kerstmis met de kerst muts, dat is schaatsen op een meer. Je moet de bal naar cadeaus voor kerst, dat op de top verschijnen geraakt. Een zeer verslavend en vermakelijk spel dat leuk voor de kerst. Laat zien dat je een grote vaardigheid spelen van videogames en je krijgt alle geschenken die aan de bovenkant van het scherm verschijnen. Als de sneeuwbal de grond raakt, zul je je leven verliezen. Het aantal sneeuwballen zal toenemen tijdens het spel.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7809 keer online. Ranking 2546 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 104 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7809 keer
Arkanoid op Kerstmis

Arkanoid is een arcade game die inhoudt dat het breken van een aantal blokken door stuiteren van een bal. Het was een groot succes op de consoles 8bit en daarom zijn vele verschillende versies in de geschiedenis. In dit geval is het thema kerst, en het sterren een pinguïn het gooien van een sneeuwbal, maar er zijn vele andere versies van verschillende onderwerpen. Krijg zo veel van geschenken en het verhogen van uw score.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Arkanoid op Kerstmis voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Arkanoid op Kerstmis. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Arkanoid op Kerstmis en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Arkanoid op Kerstmis is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Arkanoid op Kerstmis dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Arkanoid op Kerstmis
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51196
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!