Gratis Spelletjes

Snel Versier een Kerstboom

Spel van de kerstmis

Snel versier een kerstboom

Snel Versier een Kerstboom Waardering: 4/10

Snel versier een kerstboom spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel, je doel is om een kerstboom te versieren zo snel als je kunt. De tijd die u hebt om dit te doen wordt beperkt door de verticale balk aan de rechterkant. Aan de linkerkant, van boven naar beneden, je hebt je huidige score, het ornament moet u de volgende plukken, en het aantal pogingen die je nog hebt. Op de bodem, heb je verschillende soorten ornamenten, en op de boom zal in het teken waar je moet de volgende plaatsen, afhankelijk van de grote cirkel aan de linkerkant.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8812 keer online. Ranking 2038 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 232 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8812 keer
Snel Versier een Kerstboom

Versieren van een kerstboom is een van de meest gewenste momenten in een familie, want het is slechts een keer in een jaar gedaan, en het is een grote familie activiteit. Met deze gratis online spel, heb je de kans om dat moment opnieuw zo veel als je wilt.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Snel Versier een Kerstboom voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Snel Versier een Kerstboom. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Snel Versier een Kerstboom en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Snel Versier een Kerstboom is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Snel Versier een Kerstboom dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Snel Versier een Kerstboom
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!