Gratis Spelletjes

Zetten decoratie op de kerstboom

Spel van de kerstmis

Zetten decoratie op de kerstboom

Zetten decoratie op de kerstboom Waardering: 4/10

Zetten decoratie op de kerstboom spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Kerstmis spel waar je moet alle elementen van de decoratie op een grote kerstboom zetten. Een activiteit voor het hele gezin, waar je je eigen kerstboom te versieren. Om te spelen, klikt u op een object en sleep de boom. U kunt alle decor en verlichting, ballen, slingers en alle mooie dingen die je wilt zetten, het spel geeft je tientallen verschillende opties. Als je klaar bent, klik op Afdrukken om het resultaat opgeslagen hebben.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10904 keer online. Ranking 1853 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 214 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10904 keer
Zetten decoratie op de kerstboom

Activiteit voor de vakantie waarin je aan de boom al ingericht als kerstballen, kerststerren, kerstcadeaus en veel meer punten te zetten. In de vakantie de boom versieren we met familie en hier kunt u een grote maken op straat te zetten. Hebben alle klassieke elementen, zoals kransen, decoraties, verlichting en alles wat je zou willen. Wanneer u klaar bent kunt u naar de printer stuurt het resultaat naar ideeën voor een echte. Een leuke activiteit voor kinderen voor de feestdagen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Zetten decoratie op de kerstboom voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Zetten decoratie op de kerstboom. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Zetten decoratie op de kerstboom en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Zetten decoratie op de kerstboom is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Zetten decoratie op de kerstboom dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Zetten decoratie op de kerstboom
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86422 stemmen
Gespeeld
1238318
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6724 stemmen
Gespeeld
52813
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3138 stemmen
Gespeeld
42865
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!