Gratis Spelletjes

Snoopy versiert de kerstboom

Spel van de kerstmis

Snoopy versiert de kerstboom

Snoopy versiert de kerstboom Waardering: 4/10

Snoopy versiert de kerstboom spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Snoopy is verdrietig omdat niemand houdt van de kerstboom koos hij en hij heeft je hulp nodig. Want, moet je de boom te versieren, te klikken op de ornament met de linker muis knop en het verplaatsen van de ornamenten met de bewegingen van de muis. Charlie Brown is verdrietig omdat niemand houdt van de kerstboom hij koos en heeft je hulp nodig. Je moet de kerstboom te versieren met ornamenten we suggereren. We hebben kerstverlichting. Wij hebben glazen bollen en kleurrijke slingers. Alle klassieke kerstversiering voor u om te spelen met je eigen boom.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9928 keer online. Ranking 2074 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 246 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9928 keer
Snoopy versiert de kerstboom

Snoopy, de hond strips en cartoons hebben een kerstboom te versieren. Het heeft geen versiering op, dus uw taak vandaag is om een leuke decoratie voor de feestdagen te maken. Je moet de decoratieve kransen, gekleurde lampjes, ballen decoratie zetten en vergeet niet naar boven alles met de ster op de top. The Christmas klassieke decoratieve elementen tot uw beschikking. Vergeet niet om de gekleurde lampjes zetten. Aan het einde van alle kleuren sets ster maakt de boom is voltooid. Ik hoop dat je een geweldige job.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Snoopy versiert de kerstboom voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Snoopy versiert de kerstboom. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Snoopy versiert de kerstboom en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Snoopy versiert de kerstboom is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Snoopy versiert de kerstboom dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Snoopy versiert de kerstboom
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86424 stemmen
Gespeeld
1238895
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6724 stemmen
Gespeeld
52977
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3138 stemmen
Gespeeld
43019
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!