Gratis Spelletjes

Schud De Sneeuwbal

Spel van de kerstmis

Schud de sneeuwbal

Schud De Sneeuwbal Waardering: 4/10

Schud de sneeuwbal spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Met de muis moet je de sneeuwbal Kerstman bewegen. Als de sneeuw begint op het landschap te vallen, klikt u met de muis op de sneeuwvlokken om ze te laten springen. Je moet blazen zoveel sneeuwvlokken als je kunt om meer punten te krijgen, dus kijk goed waar je prikken. Elke klik op een sneeuwvlok vermenigvuldigt de score. Eerste geschud kristallen bol en dan proberen om sneeuwvlokken te vangen voordat ze vallen om betere scores te krijgen. Schud de wereld van de kerstman en maken het gerommel laatste zo lang mogelijk!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9361 keer online. Ranking 1891 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 278 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9361 keer
Schud De Sneeuwbal

In een kristallen bol gevuld met water hebben een winterlandschap. Kerst landschap met een sneeuwpop. In het spel moet je de bal te schudden om sneeuwvlokken bewegen rond de hemel. Wanneer u stopt moet je proberen te klikken precies op de witte vlekken. Hoe meer klikken, hoe meer punten je maakt. Een leuke activiteit voor die partijen van Kerstmis. Spelen en plezier hebben met sneeuw en kerstman.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Schud De Sneeuwbal voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Schud De Sneeuwbal. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Schud De Sneeuwbal en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Schud De Sneeuwbal is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Schud De Sneeuwbal dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Schud De Sneeuwbal
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!