Gratis Spelletjes

Simpsons met Kerstmis

Spel van de kerstmis

Simpsons met kerstmis

Simpsons met Kerstmis Waardering: 6/10

Simpsons met kerstmis spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Veel plezier met het maken van een kerst puzzel van de Simpsons, waar een aantal van de familieleden verschijnen. Je moet de stukjes van de puzzel te monteren en als u klaar bent, dan heb je een scène van de Simpsons op Kerstmis te vinden. Op de foto het karakter Homer is verkleed als kerstman. Bart, Lisa, Maggie en Milhouse zijn gekleed als elfjes. Rendieren zijn de hond Santa's Little Helper en de kat Snowball. Zij zijn enkele van de personages van deze populaire serie, allemaal gekleed voor Kerstmis in een slee als Santa Claus. Zij wensen u Vrolijke Kerstmis met deze puzzel.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10774 keer online. Ranking 1570 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 750 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10774 keer
Simpsons met Kerstmis

De animatieserie de Simpsons maken vaak een speciale aflevering op Kerstmis. In deze scène zien we Homer verkleed als kerstman op slee met geschenken. Lisa, Milhouse, Bart en Maggie zijn gekleed als elfjes op de Noordpool. Maar deze scène niet kan zien in het spel totdat je de puzzel hebt gemonteerd. Om dit te doen moet je alle stukjes zetten om goed te passen. Een mooie kerst entertainment met uw favoriete stripfiguren.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Simpsons met Kerstmis voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Simpsons met Kerstmis. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Simpsons met Kerstmis en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Simpsons met Kerstmis is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Simpsons met Kerstmis dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Simpsons met Kerstmis
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86386 stemmen
Gespeeld
1227896
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6712 stemmen
Gespeeld
50195
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3134 stemmen
Gespeeld
40522
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!