Gratis Spelletjes

Verzamelen Geschenken

Spel van de kerstmis

Verzamelen geschenken

Verzamelen Geschenken Waardering: 5/10

Verzamelen geschenken spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel, is de Kerstman schaatsen. De rendieren zijn ontsnapt met zijn slee vol geschenken en enkele geschenken uit de hemel gevallen in de race. Uw taak is om giften te verzamelen voor iedereen die te rouwen op kerstavond. Gebruik de pijltoetsen om het probleem te beheersen. Je moet ervoor gaven vallen in de rode zak van de Kerstman. De rendieren die door de hemel als cadeau pakketten en andere voorwerpen op de grond vallen. Je moet zoveel geschenken als mogelijk te verzamelen zonder te vervallen in de sneeuw.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7283 keer online. Ranking 2611 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 66 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7283 keer
Verzamelen Geschenken

In dit spel, is de Kerstman schaatsen. Zijn skids zijn erg zwaar en wat cadeautjes zijn naar beneden gevallen. Jouw taak is om de cadeautjes te verzamelen, zodat niemand hoeft te huilen op kerstavond. Gebruik de pijltjestoetsen om de Kerstman te controleren. Set van Kerstmis. Want de hemel voorbij Kerstman en slee dalen geschenken. Je bestuurt de hoofdpersoon die verder gaat met de ski's in de sneeuw. Je moet gaan plukken met zak van rood gekleurde pakjes uit de lucht vallen. Je moet geen waardevolle spullen die op de sneeuw valt te proberen. Wanneer er meer pakketten halen meer punten je verdient. Hebben alle kinderen hebben hun gelukkige kerst dit jaar.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Verzamelen Geschenken voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Verzamelen Geschenken. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Verzamelen Geschenken en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Verzamelen Geschenken is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Verzamelen Geschenken dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Verzamelen Geschenken
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51196
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!