Gratis Spelletjes

Puzzel van linten van Kerstmis

Spel van de kerstmis

Puzzel van linten van kerstmis

Puzzel van linten van Kerstmis Waardering: 4/10

Puzzel van linten van kerstmis spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Spel van Kerstmis in waar je een puzzel maken met linten gebruikt om cadeau pakketten we vertrokken onder de boom te versieren. U kunt kiezen het aantal stukjes van de puzzel om het makkelijker of moeilijker te maken. Hoe meer stukken je hebt het beeld, des te moeilijker om te voltooien. Het doel is om het beeld te herstellen. Putting het allemaal samen, met elkaar, om het volledige beeld van de band hebben. Obligaties van kleuren voor een kerst spel.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6355 keer online. Ranking 2909 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 90 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6355 keer
Puzzel van linten van Kerstmis

Spel waar je een puzzel maken met een scène van Kerstmis ornamenten. U kunt kiezen voor een zeer groot aantal onderdelen moeilijk om te doen te zijn. De moeilijkheid is configureerbaar. Je moet stukjes in elkaar passen om het beeld te maken om volledige slagen zien. Het beeld heeft linten van blauw, geel en violet, die zijn ingesteld om cadeau pakketten die worden achtergelaten onder de kerstboom te versieren. Een vermakelijk spel voor alle leeftijden.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Puzzel van linten van Kerstmis voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Puzzel van linten van Kerstmis. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Puzzel van linten van Kerstmis en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Puzzel van linten van Kerstmis is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Puzzel van linten van Kerstmis dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Puzzel van linten van Kerstmis
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231065
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51098
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41210
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!