Gratis Spelletjes

puzzel van rode kerst bal

Spel van de kerstmis

Puzzel van rode kerst bal

Puzzel van rode kerst bal Waardering: 5/10

Puzzel van rode kerst bal spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je een puzzel van een kerst bal opknoping van de tak van een dennenboom te maken. U selecteert gewoon elk stuk en sleep het naar de juiste plek. De moeilijkheid van deze puzzel is dat er een gebied waarin sommige wazige vormen en kleuren die u kunt verwarren lijken, maar als je goed kijkt kun je deze puzzel op te lossen. De bal die je ziet is rood met witte sterren geven het een zeer feestelijke look. Aan de onderkant kunt u uw tijd te zien op deze puzzel. U kunt het te voltooien meerdere keren om je score te verbeteren.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9058 keer online. Ranking 2100 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 214 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9058 keer
puzzel van rode kerst bal

Kerstballen zijn de belangrijkste motieven die vaak worden aangetroffen in kerstbomen. De meest kwetsbare glas kan worden vervaardigd, maar worden vaak vervaardigd van sterkere materialen zoals plastic. Ze zijn meestal fel gekleurd en hebben vaak heldere elementen zoals glitter. Wordt ook meestal gepaard met lichten en kransen aan de decoratie van de kerstboom af te ronden. Met deze puzzel kan je ook je desktop met een mooie rode bal te versieren.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd puzzel van rode kerst bal voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd puzzel van rode kerst bal. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd puzzel van rode kerst bal en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel puzzel van rode kerst bal is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd puzzel van rode kerst bal dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

puzzel van rode kerst bal
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51196
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!