Gratis Spelletjes

puzzel van Disney-figuren met Kerstmis

Spel van de kerstmis

Puzzel van disney-figuren met kerstmis

Puzzel van Disney-figuren met Kerstmis Waardering: 4/10

Puzzel van disney-figuren met kerstmis spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je een puzzel van een beeld van de meest bekende Disney-figuren te maken met Kerstmis in de winter. Selecteer een stuk te klikken met de muis, en verplaats het stuk, door het bewegen van de muis omhoog op zijn plaats. Wanneer u kant 2 stuk, zal de aanpassing worden onmiddellijk. Het doel is om terug te keren naar Mickey Mouse, Donald Duck, Mickey Mouse en Goofy in zijn plaats in het hele plaatje. Heb achtergrondafbeelding met het eindresultaat te helpen om de puzzel van Disney te voltooien.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8901 keer online. Ranking 2236 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 360 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8901 keer
puzzel van Disney-figuren met Kerstmis

Puzzel spel waar je moet een foto met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy te voltooien, in een winters tafereel. De personages in de cartoon verschijnen in een tijd met plezier in de sneeuw. Het beeld wordt verdeeld in stukken en je moet de juiste keuze voor elke plek te vinden. Je speelt de achtergrond het hele plaatje voor u te begeleiden en u te helpen het spel te voltooien. Een zeer grappige scène in de winter met de beste vrienden van de kinderen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd puzzel van Disney-figuren met Kerstmis voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd puzzel van Disney-figuren met Kerstmis. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd puzzel van Disney-figuren met Kerstmis en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel puzzel van Disney-figuren met Kerstmis is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd puzzel van Disney-figuren met Kerstmis dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

puzzel van Disney-figuren met Kerstmis
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!