Gratis Spelletjes

Kleden voor een Kerstfeest

Spel van de kerstmis

Kleden voor een kerstfeest

Kleden voor een Kerstfeest Waardering: 6/10

Kleden voor een kerstfeest spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je aankleden dit lieve meisje op het kerstfeest. Om dit te doen, je moet slepen en neerzetten van de jurken, haren, schoenen en andere accessoires om het spel te voltooien. Speel Kerstmuziek terwijl kleding een pak voor een nacht zo magisch als deze. Je moet heel modern om een ​​pak dat is speciaal voor vanavond te maken te zijn. Maak ons model gaat zeer elegant en mooi met een speciaal pak. Je moet weten hoe je kleuren te combineren als een professionele stylist.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6992 keer online. Ranking 2568 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 70 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6992 keer
Kleden voor een Kerstfeest

In dit spel moet je aankleden deze lieve meid voor een kerstfeest. Want, je moet slepen en neerzetten van de jurken, haren, schoenen en andere accessoires om het spel te voltooien. Mode spel waarin je moet een avondjurk voor een feestje maken. Met Kerstmis vele festivals en evenementen die moeten formeel en elegant gekleed gehouden. Op feestjes moet men erg knap om iedereen die je ziet gaan. Vanavond is er een gala en je moet het kostuum dat het model dragen creëren. Je moet de jurk en vervolgens alle vergoedingen voor vanavond kiezen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kleden voor een Kerstfeest voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Kleden voor een Kerstfeest. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kleden voor een Kerstfeest en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Kleden voor een Kerstfeest is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kleden voor een Kerstfeest dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kleden voor een Kerstfeest
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86396 stemmen
Gespeeld
1230585
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
50977
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41100
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!