Gratis Spelletjes

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie

Spel van de kerstmis

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie Waardering: 6/10

Puzzel: mickey mouse en zijn familie spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto's zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinner me het bevestigen ene nummer naar het andere, de aanpassing automatisch.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 51196 keer online. Ranking 308 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 6722 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 51196 keer
Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie

Puzzel spel waar je moet de originele afbeelding stukje bij beetje weer op te bouwen. Je moet de muis gebruiken om de stukjes van de puzzel te verplaatsen en plaats ze op de juiste plaats van het beeld. Het doel is om het beeld van Mickey Mouse en al zijn vrienden en familie te zien zoals het oorspronkelijk was, compleet. Het is een spel van vaardigheid en intelligentie die we stuk voor stuk het oorspronkelijke beeld is verdeeld in delen weer op te bouwen. Het is een zeer aanbevolen activiteit voor kinderen, omdat het helpt om intelligentie en coördinatie te ontwikkelen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!

Kerstman in de stad SPELEN ►

Kerstman in de stad

6
6 van 10 - 4654 stemmen
Gespeeld
39999
keer

Verspreid over de daken van de huizen in de stad het oppakken en het verlaten van koekjes en cadeau pakketten binnen schoorstenen. Kerstman kunnen dragen veel cadeautjes achter hem, maar kan ze alleen achter in een open haard. Kerstman moet alle cadeautjes en koekjes te leveren voordat de zon opkomt. Gebruik de TV-antennes niet aan en wees voorzichtig met vogels, die zal proberen om koekjes en geschenken te stelen. Daarnaast zijn er chocoladeletters: verzamel de letters S, I, N en T een extra le ...