Gratis Spelletjes

Disney-Figuren en Dalmatische Hond

Spel van de kerstmis

Disney-figuren en dalmatische hond

Disney-Figuren en Dalmatische Hond Waardering: 6/10

Disney-figuren en dalmatische hond spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je dit mooie beeld van deze personages van Disney met een vriendelijke Dalmatische hond overdoen. Om het beeld te maken, klikt u op het stuk of de stukken die u wilt en bewegen, door het bewegen van de muis. Wanneer ze op een stuk met een ander of anderen, zullen automatisch worden aangepast. Het doel is om het beeld weer compleet en hebben de originele tekening van de personages weer. Mickey Mouse, Goofy, Donald Duck en zijn neefjes met hun mascotte, een Dalmatische hond.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 19244 keer online. Ranking 938 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 2278 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 19244 keer
Disney-Figuren en Dalmatische Hond

In deze puzzel kunnen we Mickey, Minnie, Donald en Goofy zien in de sneeuw op Kerstmis. Gebruik de muis om de stukken te selecteren en te verplaatsen. Meest populaire Walt Disney familie scène met kerst karakters. Mickey Mouse, Goofy, Donald Duck en zijn neefjes met hun mascotte, een Dalmatische hond. De honden zijn wit met zwarte vlekken. Je moet in zijn oorspronkelijke elk deel van het beeld te maken aan compositie van het beeld en hebben alle personages in de nieuwe plaats.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Disney-Figuren en Dalmatische Hond voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Disney-Figuren en Dalmatische Hond. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Disney-Figuren en Dalmatische Hond en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Disney-Figuren en Dalmatische Hond is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Disney-Figuren en Dalmatische Hond dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Disney-Figuren en Dalmatische Hond
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!