Gratis Spelletjes

gekleed om cadeaus te kopen

Spel van de kerstmis

Gekleed om cadeaus te kopen

Gekleed om cadeaus te kopen Waardering: 6/10

Gekleed om cadeaus te kopen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Het meisje dat in deze dress up game verschijnt heeft typische kleren om kerstcadeaus te kopen. Dit spel kun je kiezen uit verschillende cadeau pakketten, met verschillende vormen en kleuren het toevoegen van accessoires om dit meisje te kleden. U zult ook zien dat er veel jurken met kerstversieringen, dat alleen tijdens de kerstvakantie kan worden gedragen. Ten eerste kunt u kiezen voor haar kapsel en make-up, en dan kan ze de kleren die je het beste bevalt dragen. Om dit te doen, sleept u de verschillende kledingstukken op haar lichaam tot je de combinatie die u wilt.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7952 keer online. Ranking 2200 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 210 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7952 keer
gekleed om cadeaus te kopen

Als je zin hebt in het toevoegen van een beetje kerst flair aan het meisje in dit spel, heb je veel kledingstukken waartussen je kunt kiezen. Naast make-up vrouw als u wilt, kunt u ook kiezen voor een van de cadeaus voor haar te nemen in haar armen. Wanneer u klaar bent, verschijnt het op de Noordpool, omringd door bergen en sneeuw. Ook kunnen we een iglo zien achter haar! Nu kun je de kleding van deze helper van de Kerstman te selecteren, te distribueren uit kerstcadeaus.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd gekleed om cadeaus te kopen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd gekleed om cadeaus te kopen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd gekleed om cadeaus te kopen en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel gekleed om cadeaus te kopen is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd gekleed om cadeaus te kopen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

gekleed om cadeaus te kopen
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86396 stemmen
Gespeeld
1230571
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
50977
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41096
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!