Gratis Spelletjes

Kerstverlichting

Spel van de kerstmis

Kerstverlichting

Kerstverlichting Waardering: 4/10

Kerstverlichting spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Je moet naar alle lichten op de kerstballen worden ingeschakeld om het spel te winnen. Dit spel is een logische puzzel kerst spel dat je vaardigheden van de geest op de proef! Met 20 levels te spelen en breng je vakantie seizoen! Je moet alle kerstballen te activeren, klikt u op een kerstbal en aan of uit, afhankelijk van uw staat, en dus zal de 4 ballen dichterbij. Of alles of niets, dus je moet voorzichtig zijn en moeten alle lichten aan om het level te halen. De Kerstman zal komen om u te feliciteren als je het te krijgen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10737 keer online. Ranking 1625 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 426 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10737 keer
Kerstverlichting

Ingesteld om op alle kerstverlichting te zetten op een moment. De lichten zijn in kerstballen en je hebt om te gaan doen die allemaal aangestoken in een ogenblik op een moment. Telkens wanneer u klikt op een bal, in-of uit te schakelen dit en dat zijn rond. Je moet ervoor veel mentale berekeningen om te zien waar je moet klikken om te houden wat je hebt gedaan. Een zeer verslavend spel dat vereist dat je een beetje denken. U zult er geen spijt te proberen. Het is een zeer verslavend spel en eindigen dromen en zet alle kerstballen. De Kerstman zal elk level veranderen feliciteren.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kerstverlichting voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Kerstverlichting. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kerstverlichting en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Kerstverlichting is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kerstverlichting dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kerstverlichting
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!