Gratis Spelletjes

Aankleding voor de kerst

Spel van de kerstmis

Aankleding voor de kerst

Aankleding voor de kerst Waardering: 6/10

Aankleding voor de kerst spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Kleed het meisje in een heldere en modieuze kleding voor de kerst, een van de partijen je gaat is vrij fundamenteel. Met behulp van uw muis kunt u kiezen voor haar een kapsel en haarkleur die hem gunsten. Dan kunt u de kleur van de ogen te veranderen. Zet op een aantal make-up om huidskleur te verbeteren. Verf je lippen met kleur die is mooier. Na haar kiezen voor een jurk, heb je een hele garderobe tot uw beschikking met tees, shirts, broeken, rokken en schoenen. Open de doos, want er zijn veel pareltjes om uit te kiezen. Het eindigt met een aantal typische kerst accessoires kan de set compleet.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7319 keer online. Ranking 2564 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 126 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7319 keer
Aankleding voor de kerst

Mode spel waarin je moet deel uitmaken van de outfit voor een meisje die moet vrij gaan voor een kerstdiner. Hebben alle punten en moet een combinatie van mode doen. Begin met het kammen, want je hebt alles wat je nodig hebt kappers, als de kapsels en haarkleuren. Dan kunt u de kleur van de ogen te kiezen voor haar. Dan hebben we het verschil met de huid van het gezicht en lippen te maken. Open de kast en neem alle kleren dat er veel verschillende stijlen van kleding voor haar. Compleet met mode-accessoires zoals sieraden, schoenen en andere kledingstukken.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Aankleding voor de kerst voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Aankleding voor de kerst. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Aankleding voor de kerst en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Aankleding voor de kerst is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Aankleding voor de kerst dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Aankleding voor de kerst
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!