Gratis Spelletjes

Modestijl Kerstmis

Spel van de kerstmis

Modestijl kerstmis

Modestijl Kerstmis Waardering: 6/10

Modestijl kerstmis spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Kerstmis dress up spel. Bratz genieten met Kerst en Kerstman kleren. Je moet de sterren jurk met typische kerst kleren, alsof ze Santa's helpers waren. Om dit te doen selecteert u de kleding met de linker muisknop ingedrukt en beweegt het kledingstuk om de pop lichaam door het bewegen van je muis. Op de top heeft u de pictogrammen die u kiest om te beginnen met de pop die je begint te spelen. Kiezen welk type van kleding, zoals hoeden, broeken, shirts, jassen en kleding voor opties van kleding om uit te kiezen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8249 keer online. Ranking 2053 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 190 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8249 keer
Modestijl Kerstmis

De Bratz genieten van kerst en ze willen de Kerstman kleding te dragen. Gebruik je muis om de kleren die je wilt selecteren en sleep ze naar de poppen te kleden. Veel plezier! Bratz poppen spel waar je moet een van de spelers om te spelen met haar kiezen. Je moet kiezen voor haar een kostuum. Hebben honderden van kleding om uit te kiezen. Selecteer boven het pictogram om te kiezen wat voor soort kleding wilt u kiest. Hebben de gebruikelijke kerst kleuren zoals rood of blauw. Hebben alle standaard kleuren om kleding, zoals geel, blauw of groen kiezen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Modestijl Kerstmis voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Modestijl Kerstmis. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Modestijl Kerstmis en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Modestijl Kerstmis is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Modestijl Kerstmis dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Modestijl Kerstmis
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86386 stemmen
Gespeeld
1227896
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6712 stemmen
Gespeeld
50195
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3134 stemmen
Gespeeld
40522
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!