Gratis Spelletjes

verschillen tussen Kerstmis scènes

Spel van de kerstmis

Verschillen tussen kerstmis scènes

Verschillen tussen Kerstmis scènes Waardering: 4/10

Verschillen tussen kerstmis scènes spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Het traditionele spel van spot het verschil weer terug, dit keer met Kerstmis scènes. De manier om dit spel te besturen is heel eenvoudig. Om een ​​verschil te merken hoef je alleen maar te klikken met de linker muisknop op het. Maar wees voorzichtig, want als de plaats waar u gemarkeerd verkeerd is, zal je een leven (gesymboliseerd door smileys aan de top) te verliezen. Je moet je alle verschillen in minder dan een minuut, want als je over het spel zal eindigen. Train uw gezichtsscherpte en kijken naar alle details aan de artikelen die verschillen tussen de twee beelden zijn te vinden.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9058 keer online. Ranking 2115 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 136 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9058 keer
verschillen tussen Kerstmis scènes

In dit spel is het doel om de vijf verschillen tussen de twee kerst foto's die lijken te vinden. U kunt kiezen uit 3 verschillende afbeeldingen. In de eerste, zie je de kerstman met cadeautjes in een schoorsteen. Het centrale beeld toont de Kerstman als het vliegt door de lucht met zijn rendieren. De laatste van de foto's toont een winters tafereel, waar we een stad met een klokkentoren aan de voet van de berg. Als je er een hebt voltooid, kunt u terugkeren naar de selectie pagina.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd verschillen tussen Kerstmis scènes voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd verschillen tussen Kerstmis scènes. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd verschillen tussen Kerstmis scènes en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel verschillen tussen Kerstmis scènes is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd verschillen tussen Kerstmis scènes dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

verschillen tussen Kerstmis scènes
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51196
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!