Gratis Spelletjes

assistent van de Kerstman

Spel van de kerstmis

Assistent van de kerstman

Assistent van de Kerstman Waardering: 7/10

Assistent van de kerstman spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Dit meisje viert kerstavond met hun ouders en als een verrassing, zal ze een van de kleine helpers van de Kerstman te zijn. Kies de juiste kleding voor de kinderen denken dat zij een helper van de kerstman. Gebruik je muis om te kleden het meisje. Je moet alle kleren ze moet dragen, laarzen, broek, shirt, hoed en accessoires te kiezen. Een mode spel jurk een meisje aangepast aan Kerstmis.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7939 keer online. Ranking 2222 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 162 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7939 keer
assistent van de Kerstman

Spel waar je moet een meisje te kleden als een helper van de kerstman, voor Kerstmis, op kerstavond. Het meisje heeft om te dragen kleding zoals die gedragen door de elfen zijn de helpers van de Kerstman. Ze helpen om geschenken aan de slee te bereiden en leveren van geschenken aan de kinderen tijdens de vakantie te maken. De assistenten zijn de mensen die we kunnen zeggen wat we willen kerstcadeau te brengen. Kies voor dit meisje kleding voor deze vieringen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd assistent van de Kerstman voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd assistent van de Kerstman. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd assistent van de Kerstman en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel assistent van de Kerstman is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd assistent van de Kerstman dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

assistent van de Kerstman
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86390 stemmen
Gespeeld
1230091
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6720 stemmen
Gespeeld
50817
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
40970
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!