Gratis Spelletjes

Kerstman tegen aliens

Spel van de kerstmis

Kerstman tegen aliens

Kerstman tegen aliens Waardering: 9/10

Kerstman tegen aliens spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Heeft u wat nodig is om de wereld te redden van een buitenaardse invasie op eerste kerstdag?. Uw droom van het besturen van een slee kan waar met dit spel komen! Verdedigen tegen de aanvallen van de aliens schieten en ontwijken aanvallen langs de hemel. Gebruik de pijlen om de slee en het toetsenbord spatiebalk om te schieten bewegen. Je moet voorzichtig zijn om de pinguïns te halen los te maken wanneer de aliens te vernietigen zijn. Aan het einde je zal spelen de confrontatie met de grote baas.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7157 keer online. Ranking 2567 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 9.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Waardering gebaseerd van 226 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7157 keer
Kerstman tegen aliens

Kerstman lijdt een aanval van de aliens als je vliegt door de lucht met zijn slee. In dit actie spel moet je de vliegende schotels die je afvuurt schieten. Kerstman slee terwijl loodsen UFO zweven. Je moet de schoten ontwijken en schieten om vijanden te vernietigen. Wanneer een van de vijand sterft verliest een pinguïn moet je proberen te vangen, zal dat je extra punten geven. Door de lucht vliegende cadeau pakketten die je wapens en extra opties zullen geven als je te nemen. Een leuke en makkelijke activiteit voor deze kerst.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kerstman tegen aliens voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Kerstman tegen aliens. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kerstman tegen aliens en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Kerstman tegen aliens is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kerstman tegen aliens dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kerstman tegen aliens
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!