Gratis Spelletjes

Schilderen met kleuren aan de Kerstman

Spel van de kerstmis

Schilderen met kleuren aan de kerstman

Schilderen met kleuren aan de Kerstman Waardering: 2/10

Schilderen met kleuren aan de kerstman spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Een activiteit die schilderen vermaakt aan de Kerstman met kleuren, en als afwerking kunt u afdrukken en vervolgens als een kerstversiering. Een heel eigen spel voor de feestdagen. De Kerstman zal haar tour start en nu al heeft geschenken zak vol pakket terug! Kleur deze foto en stuurde als een briefkaart naar uw vrienden of het beeld niet afdrukken. Ten eerste, kies een kleur, door te klikken met de muis en selecteer het item dat u wilt tekenen, door te klikken met de muis op het gebied, zal deze volledig worden gekleurd. Geniet van een decoratieve en onderhoudend.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7407 keer online. Ranking 2483 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 2.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Waardering gebaseerd van 114 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7407 keer
Schilderen met kleuren aan de Kerstman

Activiteit voor Kerstmis waarin je een zwart-wit beeld van de Kerstman te schilderen hebben. Een scène die haar huis verlaat, is het landschap bedekt met sneeuw. Neem de rode kostuum met wit bont. We zien een kerstboom die alle ingestelde decoratie draagt ​​. In de hemel de sterren schitteren. Er zijn veel elementen die moeten kleuren te schilderen. De bomen zijn groen en rood kostuum, alles moet in uw verbeelding beslissen. Wanneer u een activiteit te beëindigen kunt u het resultaat af te drukken en gebruik het beeld als decoratie thuis of te nemen naar school.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Schilderen met kleuren aan de Kerstman voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Schilderen met kleuren aan de Kerstman. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Schilderen met kleuren aan de Kerstman en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Schilderen met kleuren aan de Kerstman is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Schilderen met kleuren aan de Kerstman dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Schilderen met kleuren aan de Kerstman
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!