Gratis Spelletjes

Kleurplaten Kerstman

Spel van de kerstmis

Kleurplaten kerstman

Kleurplaten Kerstman Waardering: 5/10

Kleurplaten kerstman spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Een afbeelding van de Kerstman in zwart en wit die je kunt schilderen met kleuren, een leuke activiteit en je kunt dan printen en te gebruiken als een kerstversiering. In dit spel moet je een foto van de Kerstman dat is zonder kleur, in zwart-wit te kleuren. Te schilderen, klikt u met de muis op de dikte en de kleur die je wilt en als je eenmaal de dikte en de kleur hebt gekozen, klikt u met de muis in de ene hand en deze tekening zal worden gevuld met kleur. Een leuke tekening van de kerstman vragen om geld met Kerstmis, dat is heel typerend voor de winkels aan goede doelen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6903 keer online. Ranking 2675 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 86 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6903 keer
Kleurplaten Kerstman

De Kerstman is het luiden van de bel om te vragen om geld te doneren aan goede doelen. Met Kerstmis is het heel gebruikelijk om campagnes om de armen te helpen. Het beeld is in zwart-wit zodat je kleuren applique. Een slanke karakter van Kerstmis en een grappig gezicht. Een activiteit voor kinderen die is onderhoudend en leerzaam. Breng de kleuren zoals ze echt zijn of wilt u, uw creativiteit te verkennen door het mengen van de kleuren, zodat het aantrekkelijker. Wanneer u de activiteit af te maken, kunt u sturen naar de printer om het tekenpapier tekening hebben en gebruiken het thuis of op school als decoratie.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Kleurplaten Kerstman voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Kleurplaten Kerstman. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Kleurplaten Kerstman en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Kleurplaten Kerstman is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Kleurplaten Kerstman dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Kleurplaten Kerstman
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51196
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!