Gratis Spelletjes

Engelen en demonen

Spel van de kerstmis

Engelen en demonen

Engelen en demonen Waardering: 5/10

Engelen en demonen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Alle kerstpakketten zijn uit de hemel boven de wolken, de engel heeft om ze op te halen zonder gepakt demonen. In dit spel, je bent een engel en je moet geschenken te krijgen, met de pijltjestoetsen, zonder dat je gedood door de demon. Als je een level te halen, zal ingewikkeld en demonen die achtervolgen je lijkt te zijn. Je moet gaan van wolk naar wolk verzamelen van alle cadeau pakketten die zijn neergestreken. Als u aanraakt een wolk engel gaan langzamer door de weerstand. Pas op voor de duivel niet de engel vangen of verliest het spel.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7336 keer online. Ranking 2525 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 116 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7336 keer
Engelen en demonen

Speel vangst geschenken die over wolken. Er zijn veel cadeau pakketten die zijn gevallen op de wolken. Zijn de kinderen geschenken van de kerstman. Met Kerstmis alle kinderen hebben hun gaven, maar dit jaar veel van hen zijn gevangen in de wolken des hemels. Het werk van onze held is om alle pakketten wolken te halen. Maar demonen hebben geleerd en willen alle cadeautjes stelen aan de kinderen. Ze zullen proberen om de engel te vangen om geen cadeaus te nemen. Je moet sneller zijn dan hen en krijgen om het pakket en neem het.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Engelen en demonen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Engelen en demonen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Engelen en demonen en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Engelen en demonen is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Engelen en demonen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Engelen en demonen
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!