Gratis Spelletjes

verkleden kerstvrouw

Spel van de kerstmis

Verkleden kerstvrouw

Verkleden kerstvrouw Waardering: 6/10

Verkleden kerstvrouw spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Het jonge meisje dat in deze dress up game verschijnt gaat een kerstfeest. Je moet kleding kiezen voor deze partij. Denk je dat je zult slagen met de outfit keuzes? U ziet, het is een thema feest en alle kerst stijl kleding moet in overeenstemming met de rest van de aanwezigen. De rode, groene en witte kleuren zijn zeer kenmerkend voor deze vakantie, maar je kunt ze ook combineren met andere kleuren. Veel plezier met het maken van verschillende kerst kostuums. U kunt ook accessoires toevoegen en haar kapsel te veranderen, zodat elke keer dat je speelt heb je een ander model.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8109 keer online. Ranking 2233 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 158 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8109 keer
verkleden kerstvrouw

Tijdens de kerst-seizoen families en groepen van vrienden bij elkaar te krijgen voor de lunch of diner samen op specifieke data. Om deze evenementen bij te wonen mensen meestal kleden anders, in hun beste kleren. In dit geval kan ook grappige momenten, omdat mensen met grappige kleren vermomd als kerstman, kerstvrouw, de elfen van de Noordpool of zeer grappige kleren met kerstversieringen. Welke kleding vind je het leukste vinden?

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd verkleden kerstvrouw voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd verkleden kerstvrouw. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd verkleden kerstvrouw en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel verkleden kerstvrouw is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd verkleden kerstvrouw dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

verkleden kerstvrouw
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!