Gratis Spelletjes

Decoratie van de kerstboom

Spel van de kerstmis

Decoratie van de kerstboom

Decoratie van de kerstboom Waardering: 5/10

Decoratie van de kerstboom spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Klassieke spel voor de feestdagen die voor de decoratie op de kerstboom te zetten, zonder het risico van iets breken, net als familie. Heeft u een boom is groen, helemaal niets. U moet de kerstverlichting, ballen, slingers, ornamenten en ster op de top van de boom te zetten. Maak zo mooi mogelijk decor. Zoals in de vakantie in elke woning zijn de decoratieve elementen die een klassieke boom moeten zetten, om het middelpunt van het hele gezin. De site waar de cadeaus worden overgelaten aan leveren.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 12558 keer online. Ranking 1456 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 1556 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 12558 keer
Decoratie van de kerstboom

Activiteit die je moet alle elementen van een kerstboom zetten. Zie de ornamenten die je als lampen kunnen zetten, verlichting is zeer belangrijk, dat is wat maakt het aantrekkelijk. De ballen en slingers is wat geeft het meer kleur. Kinderen leren van jongs af aan dat dit het centrum van de viering, heeft een speciale plaats in het huis en dat is waar we worden gegeven gaven. Nu je kunt oefenen met uw eigen decoratie voor kerst symbool.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Decoratie van de kerstboom voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Decoratie van de kerstboom. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Decoratie van de kerstboom en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Decoratie van de kerstboom is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Decoratie van de kerstboom dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Decoratie van de kerstboom
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!