Gratis Spelletjes

Versieren van de kerstboom

Spel van de kerstmis

Versieren van de kerstboom

Versieren van de kerstboom Waardering: 4/10

Versieren van de kerstboom spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Vul de decoratie van deze kerstboom voor thuis met dit spel waar je moet de lichten, de decoraties en zelfs de cadeau pakketten zetten. In deze nieuwe spel, moet je de kerstboom versieren. Om dit te doen, zal u met de muis te klikken op pictogrammen die aan de bovenkant van het scherm. U kunt kiezen waar de boom te plaatsen, als u dat wilt binnen bij de open haard in de sneeuw in de bergen of in de buurt naar huis. Selecteer de gekleurde lichtjes, versieringen en krijgt zelfs naar de top. Wanneer u klaar bent u een verrassing te hebben.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10699 keer online. Ranking 1636 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 430 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10699 keer
Versieren van de kerstboom

Een kerstboom heeft vele cadeaus, sieraden en alles wat je nodig hebt voor een feest. Het decor is een fundamenteel onderdeel van deze familie vakanties. Hier kunt u oefenen met wat normaal gedaan in woningen. Het kan dienen om kinderen tradities leren. Omdat de huizen versierd voor de feestdagen. Hoe te lichten en soorten verlichting die er zijn. Het cadeau van alle maten zijn nog in de bodem. Alle elementen die kleur geven aan de viering. U kunt de boom waar je maar wilt, ik kan de site te kiezen met een enkele klik.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Versieren van de kerstboom voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Versieren van de kerstboom. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Versieren van de kerstboom en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Versieren van de kerstboom is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Versieren van de kerstboom dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Versieren van de kerstboom
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51196
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!