Gratis Spelletjes

puzzel van Kerstmis bal

Spel van de kerstmis

Puzzel van kerstmis bal

Puzzel van Kerstmis bal Waardering: 4/10

Puzzel van kerstmis bal spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je de afbeelding van deze bal kerst weer op te bouwen. U moet klikken met de linker muisknop om het onderdeel of assemblage van onderdelen selecteren en sleep deze naar de juiste plaats. Wanneer het proberen om de juiste stukken gezet worden automatisch aangepast. Deze puzzel heeft een enigszins verhoogde moeilijk, want in alle foto's zijn voornamelijk bezig witte en rode kleuren. De stukken zijn wat klein, maar dankzij deze puzzel wordt u vermaakt voor een tijdje. Daarnaast zal het ook dienen om je te vullen van de kerstsfeer met deze mooie ornamenten.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7388 keer online. Ranking 2724 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 90 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7388 keer
puzzel van Kerstmis bal

Ballen van kerstbomen zijn een groot symbool van deze prachtige vakantie. Red is een van de meest karakteristieke kleuren van Kerstmis, en kunnen we ook zien wat glitter tekeningen vertegenwoordigen sneeuwvlokken. Op de foto zie je de rode bal die op de besneeuwde grond wordt geplaatst. Normaal gezien wordt een kerst bal wordt geplaatst op de tak van een spar voor de kerstboom is perfect ingericht. Je zult in staat zijn om deze puzzel in de kortst mogelijke tijd te voltooien?

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd puzzel van Kerstmis bal voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd puzzel van Kerstmis bal. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd puzzel van Kerstmis bal en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel puzzel van Kerstmis bal is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd puzzel van Kerstmis bal dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

puzzel van Kerstmis bal
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51196
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!