Gratis Spelletjes

Aankleden voor kerstavond

Spel van de kerstmis

Aankleden voor kerstavond

Aankleden voor kerstavond Waardering: 4/10

Aankleden voor kerstavond spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Op kerstavond, mensen vaak kleden en dit meisje is geen uitzondering, moet je helpen om een elegante jurk en gaan heel mooi deze vakantie. Om haar stylist, kies het kapsel, kleding en accessoires met de muis te selecteren alles en breng het lichaam van het meisje door het bewegen van de muis. Wilt u de kleur huid en het haar van het meisje te kiezen, moet je klikken met de muis op de overeenkomstige 2 iconen. Je hebt veel opties om uit te kiezen op deze manier spel met de stijl van Kerstmis.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7101 keer online. Ranking 2633 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 94 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7101 keer
Aankleden voor kerstavond

Aankleden voor het kerstdiner, je moet kiezen voor het meisje kleding galadiner voor deze familie. Kerstmis is de tijd van het jaar waarin meer partijen, diners en evenementen hebben. We moeten goede zorg van ons imago, dat is wanneer de meeste mensen ons zullen zien. We hebben ontmoetingen met leden van de familie, collega's, buren en andere sociale evenementen van allerlei aard. Help het meisje om een aardige kleren leiden en ga naar dit feest in een van de meest gevierde nachten van het jaar.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Aankleden voor kerstavond voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd Aankleden voor kerstavond. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Aankleden voor kerstavond en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel Aankleden voor kerstavond is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Aankleden voor kerstavond dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Aankleden voor kerstavond
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231508
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51215
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41317
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!