Gratis Spelletjes

speciale outfit voor de kerst

Spel van de kerstmis

Speciale outfit voor de kerst

Speciale outfit voor de kerst Waardering: 6/10

Speciale outfit voor de kerst spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je om te kleden dit mooie meisje voor eerste kerstdag, met een outfit die is elegant en toch is gerelateerd aan de partij. Te kleden het model, klikt u op de kleding en het slepen van het lichaam van het meisje. Zodra dit ideaal voor de kerst dag, u de foto wilt afdrukken. Heeft u een kast vol kleren te selecteren van de dingen die je wilt. Hebben kleding van verschillende stijlen en kleuren, kunt u modieuze combinaties die u wenst.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7730 keer online. Ranking 2383 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 224 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7730 keer
speciale outfit voor de kerst

In dit spel, je moet kleden dit mooie meisje voor de eerste kerstdag. Om dit te doen, klik je op de kleding en sleep ze naar het lichaam van het meisje. Als ze is ideaal voor de kerst dag, kunt u de foto wilt afdrukken. Kerstmis is een van de seizoenen de meeste feesten en sociale evenementen te gaan, dus je moet heel voorzichtig zijn met wat je draagt ​​jurk te zijn. Dit spel zal u helpen om te oefenen met een mode-spel waarin je moet kiezen uit alle kleding is in een geweldige kast kleding dat moet het model uit te voeren. Broek, laarzen en schoenen, shirts, jassen, hoeden en allerlei mode-accessoires. Een mode-spel dat is erg handig voor u om de beste manier te nemen stelt dit vakantieseizoen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd speciale outfit voor de kerst voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Kerstmis flash spel genaamd speciale outfit voor de kerst. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd speciale outfit voor de kerst en het gerelateerd is aan Kerstmis. Onze nieuwe spel speciale outfit voor de kerst is een van de beste Kerstmis spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd speciale outfit voor de kerst dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

speciale outfit voor de kerst
TERUG

Kerstmis meest gespeelde spellen

Ballen van kleuren SPELEN ►

Ballen van kleuren

5
5 van 10 - 86398 stemmen
Gespeeld
1231417
keer

Kerstmis spel waar je tot de groep van ballen van dezelfde kleur van de kerstboom te vernietigen zijn gelijk. Hoe groter de groep, hoe meer punten je scoort met zijn vernietiging, als je genoeg punten krijg je het volgende level besteed. Je moet groepen van ballen te verwijderen met dezelfde kleur en dus met de ballen omvallen. Het doel is om te proberen om alle ballen die je op het scherm om naar het volgende level te elimineren. Probeer die groepen zo groot mogelijk meer punten bij elke bewegi ...

Puzzel: Mickey Mouse en zijn familie SPELEN ►

Puzzel: mickey mouse en zijn familie

6
6 van 10 - 6722 stemmen
Gespeeld
51196
keer

Elk jaar, de familie Disney viert Kerstmis en foto\\\'s zijn allemaal bij elkaar genomen, in dit spel moet je een van deze leuke familie scènes opnieuw op te bouwen. Deze foto is erg oud en Mickey Mouse wil om het te houden, dus je moet om het te herbouwen zodat het lijkt als het oorspronkelijk was. Om het spel te voltooien, moet je klikken met de muis op het stuk of de stukken die u wilt verplaatsen, door het bewegen van de muis plaats die het in de plaats waar je denkt dat goed is. Ik herinne ...

Winkel van de Kabouters SPELEN ►

Winkel van de kabouters

6
6 van 10 - 3136 stemmen
Gespeeld
41294
keer

Vlak voor Kerst, Sandy bezoeken haar oma en leert dat oma banklening op haar cadeauwinkel te wijten is in 10 dagen! Hoe is het met haar gaat om $ 10.000 in zo'n korte tijd? Met de hulp van twee vrolijke kabouters, Sandy is uitgeschakeld op een stuk speelgoed te maken avontuur, kleur en decoratie speelgoed voor alle van de winkel is choosiest klanten. Als Sandy hiermee weg kan komen, Santa verrast haar met upgrades voor haar bedrijf en haar voor een winter Sleigh Ride op kerstavond!